Рецепт Креп фото

Креп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Апельсин , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Млинці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо хочете порадувати ваших рідних французьким сніданком, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати креп смачно і зовсім нескладно. Вам сподобається!

Опис приготування:

Такий сніданок як креп"Сюзетт" принесе справжнє задоволення вам і вашій родині. Таке блюдо, безумовно, відноситься до високої кухні, хоча складності в приготуванні немає. Млинці ви можете приготувати за своїм рецептом, головне - приготувати їх тонкими і на молоці. Перед подачею можете посипати млинчики цукровою пудрою і прикрасити свіжими фруктами або ягодами. Смачного!

  • Борошно - 120 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам (для соусу)
  • Цукор - 100 грам (для соусу)
  • Апельсиновий сік - 150 мілілітрів (для соусу)
  • Цедра апельсинів - 2 штуки (для соусу)
  • Апельсиновий лікер - 3 Ст. Ложки (для соусу)
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки (для соусу)
креп - фото крок 1
Для млинців змішайте в мисці муку, цукрову пудру і сіль. Вбийте яйце і додайте пару ложок молока, збийте вінчиком, потім тонкою цівкою, постійно збиваючи, вливайте решту молока. Додайте 2-3 ст. L. Води. Збийте.
креп - фото крок 2
Сковороду нагрійте, додайте трохи олії і випікайте млинці.
креп - фото крок 3
Для соусу в сковороді розтопіть масло і цукор, періодично помішуючи. Вогонь збільште і дайте суміші покипіти, поки цукор не почне темніти.
креп - фото крок 4
Додайте в сковороду сік і цедру, варіть до загустіння 2-3 хвилини. Потім додайте алкоголь і зменшіть вогонь до мінімуму.
креп - фото крок 5
Млинець покладіть в соус, переверните, вийміть і складіть хусточкою на тарілці. Виконайте те ж з рештою.

Схожі рецепти