Рецепт Креп фото

Креп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Апельсин, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Млинці

Якщо хочете порадувати ваших рідних французьким сніданком, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати креп смачно і зовсім нескладно. Вам сподобається!

Такий сніданок як креп "сюзетт" принесе справжнє задоволення вам і вашій родині. Таке блюдо, безумовно, відноситься до високої кухні, хоча складності в приготуванні немає. Млинці ви можете приготувати за своїм рецептом, головне - приготувати їх тонкими і на молоці. Перед подачею можете посипати млинчики цукровою пудрою і прикрасити свіжими фруктами або ягодами. Смачного!

  • Борошно - 120 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам (для соусу)
  • Цукор - 100 грам (для соусу)
  • Апельсиновий сік - 150 мілілітрів (для соусу)
  • Цедра апельсинів - 2 штуки (для соусу)
  • Апельсиновий лікер - 3 Ст. Ложки (для соусу)
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки (для соусу)
креп - фото крок 1
Для млинців змішайте в мисці муку, цукрову пудру і сіль. Вбийте яйце і додайте пару ложок молока, збийте вінчиком, потім тонкою цівкою, постійно збиваючи, вливайте решту молока. Додайте 2-3 ст. L. Води. Збийте.
креп - фото крок 2
Сковороду нагрійте, додайте трохи олії і випікайте млинці.
креп - фото крок 3
Для соусу в сковороді розтопіть масло і цукор, періодично помішуючи. Вогонь збільште і дайте суміші покипіти, поки цукор не почне темніти.
креп - фото крок 4
Додайте в сковороду сік і цедру, варіть до загустіння 2-3 хвилини. Потім додайте алкоголь і зменшіть вогонь до мінімуму.
креп - фото крок 5
Млинець покладіть в соус, переверните, вийміть і складіть хусточкою на тарілці. Виконайте те ж з рештою.

Схожі рецепти