Креп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете порадувати ваших рідних французьким сніданком, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати креп смачно і зовсім нескладно. Вам сподобається!
Такий сніданок як креп "сюзетт" принесе справжнє задоволення вам і вашій родині. Таке блюдо, безумовно, відноситься до високої кухні, хоча складності в приготуванні немає. Млинці ви можете приготувати за своїм рецептом, головне - приготувати їх тонкими і на молоці. Перед подачею можете посипати млинчики цукровою пудрою і прикрасити свіжими фруктами або ягодами. Смачного!
- Борошно - 120 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 100 грам (для соусу)
- Цукор - 100 грам (для соусу)
- Апельсиновий сік - 150 мілілітрів (для соусу)
- Цедра апельсинів - 2 штуки (для соусу)
- Апельсиновий лікер - 3 Ст. Ложки (для соусу)
- Коньяк - 2 Ст. Ложки (для соусу)
Для млинців змішайте в мисці муку, цукрову пудру і сіль. Вбийте яйце і додайте пару ложок молока, збийте вінчиком, потім тонкою цівкою, постійно збиваючи, вливайте решту молока. Додайте 2-3 ст. L. Води. Збийте.
Сковороду нагрійте, додайте трохи олії і випікайте млинці.
Для соусу в сковороді розтопіть масло і цукор, періодично помішуючи. Вогонь збільште і дайте суміші покипіти, поки цукор не почне темніти.
Додайте в сковороду сік і цедру, варіть до загустіння 2-3 хвилини. Потім додайте алкоголь і зменшіть вогонь до мінімуму.
Млинець покладіть в соус, переверните, вийміть і складіть хусточкою на тарілці. Виконайте те ж з рештою.