Рецепт «креп Syuzett» фото

«креп Syuzett»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Апельсин , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Смачний десерт французької кухні, якому вже дуже багато років. По-простому - це млинці з апельсинами, що смажаться в апельсиновому соусі. Представляємо рецепт, як приготувати"Креп сюзетт" .

Опис приготування:

Відмінний десерт для вихідного дня, тому як його приготування займає час. Його основу складають звичайні млинці, які начиняються апельсином і готуються в апельсиновому соусі. Смак цього соусу можна варіювати, замінюючи інгредієнти за смаком. Виходить ніжне і солодке блюдо, яке по достоїнству оцінять ваші близькі та друзі.

  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 120 грам(70 г для тесту, 50 г для соусу)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Олія - 80 грам(30 г для тесту, 50 г для соусу)
  • Пиво - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 6 штук
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження млинців)
& Quot; Креп Syuzett
1. У миску просіваємо борошно, насипаємо цукор, сіль і вбиваємо яйця, перемішуємо, тонким струменем вливаємо кімнатної температури молоко і вершки, вливаємо заздалегідь розтоплене і охолоджене вершкове масло і наливаємо пиво, перемішуємо вінчиком і залишаємо на 30 хвилин.
& Quot; Креп Syuzett
2. Для начинки чистим 4 апельсина, а також видаляємо все плівочки і кісточки. Якщо часточки товсті, розрізаємо їх гострим ножем на більш тонкі.
& Quot; Креп Syuzett
3. На розпечену сковороду наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо, ополоником наливаємо тісто і обсмажуємо млинці з двох сторін до рум'яної скоринки.
& Quot; Креп Syuzett
4. У кожен млинець кладемо апельсинові часточки і загортаємо конвертиком.
& Quot; Креп Syuzett
5. Для соусу в мисці змішуємо розм'якшене масло, цедру двох апельсинів і сік одного, додаємо цукор і сік половинки лимона. Перемішуємо все, потім переливаємо в сотейник і відправляємо на вогонь, варимо на слабкому вогні до закипання.
& Quot; Креп Syuzett
6. У готовий соус викладаємо млинці і робимо максимальний вогонь, обережно перевертаємо млинці через хвилинку, тушкуємо ще пару секунд. Так проробляємо з усіма млинцями. Готові млинці перекладаємо на тарілку і подаємо.

Схожі рецепти