Рецепт «креп Syuzett» фото

«креп Syuzett»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Апельсин, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Смачний десерт французької кухні, якому вже дуже багато років. По-простому - це млинці з апельсинами, що смажаться в апельсиновому соусі. Представляємо рецепт, як приготувати "креп сюзетт" .

Відмінний десерт для вихідного дня, тому як його приготування займає час. Його основу складають звичайні млинці, які начиняються апельсином і готуються в апельсиновому соусі. Смак цього соусу можна варіювати, замінюючи інгредієнти за смаком. Виходить ніжне і солодке блюдо, яке по достоїнству оцінять ваші близькі та друзі.

  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 120 грам(70 г для тесту, 50 г для соусу)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Олія - 80 грам(30 г для тесту, 50 г для соусу)
  • Пиво - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 6 штук
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження млинців)
2. Для начинки чистим 4 апельсина, а також видаляємо все плівочки і кісточки. Якщо часточки товсті, розрізаємо їх гострим ножем на більш тонкі.
4. У кожен млинець кладемо апельсинові часточки і загортаємо конвертиком.
6. У готовий соус викладаємо млинці і робимо максимальний вогонь, обережно перевертаємо млинці через хвилинку, тушкуємо ще пару секунд. Так проробляємо з усіма млинцями. Готові млинці перекладаємо на тарілку і подаємо.

Схожі рецепти