Млинці «Syuzett»
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх ласунів і тих, хто жити не може без тонких млинців, розповідаю рецепт. Він про те, як приготувати млинці "сюзетт" . Ідеальні млинці з апельсиновим сиропом. Смакота!
Коли будете підпалювати алкоголь на сковороді, Будьте уважні, адже полум'я може піднятися досить високо. Бережіть своє обличчя і не тримайте сковороду біля кухонного текстилю.
В іншому рецепт неймовірно простий, але страва виходить божественним. Можете як доповнення подати до млинцями кульку морозива.
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 30 грам (в тісто)
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 470 мілілітрів
- Вершкове масло - 75 грам(+50 г для соусу)
- Цукор - 100 грам (для соусу)
- Cointreau - 50 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука (сік і tsedra)

У мисці змішайте борошно, цукор і яйця. Збийте все віночком, поступово вводячи молоко.

Дайте тесту постояти, потім, змастивши сковороду рослинною олією або використовуючи антипригарним, почніть випікати млинці.

Смажаться вони швидко, тільки устигайте перевертати

Тепер підготуйте всі складові для соусу, Cromme "куантро & Quot.

Змішайте інгредієнти і відправте в сковороду на невеликий вогонь, проваріть хвилину.

Потім викладіть в соус все млинці, складаючи їх навпіл, а потім ще раз, щоб були трикутнички. Влийте алкоголь і підпаліть його.

Подавайте млинці з соусом.