Минтай в сметані з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете доповнити щоденне меню апетитною, корисної та смачної рибкою? Тоді не проходите мимо, адже я покажу, як приготувати минтая в сметані, запеченого в духовці з овочами. Дуже смачно!
Це прекрасний приклад недорогого, простого, смачного і корисного обіду або вечері для всієї родини. Рибку можна запекти в духовці або мультиварці, наприклад. Сметанний соус з гірчицею надає страві пікантності і соковитість. Подавати до столу минтая можна з овочами або гарніром за смаком. Раджу обов'язково спробувати!
- Минтай - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 100 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (в зернах)
- Вершки - 2 Ст. Ложки (можна воду)
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть і наріжте цибулю з морквою.
2. Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до м'якості.
3. Поки обсмажуються овочі вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками рибку.
4. Викладіть в жароміцних форму, змащену маслом, попередньо посоливши і доповнивши спеціями за смаком.
5. Зверху розподіліть рівним шаром овочі.
6. Для приготування соусу з'єднайте сметану з гірчицею, додайте трохи вершків або води. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
7. Вилийте рибу соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте рибку до готовності (30-40 хвилин). Смачного!