Минтай в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Минтай в сметані - чарівне блюдо, яке не вимагає великої кількості інгредієнтів, щоб домогтися вишуканого смаку. Розповідаю, як приготувати минтай в сметані - просте, але смачна страва.
Блюдо виходить дуже ніжним і апетитним. Простий рецепт минтая в сметані робить це блюдо ще більш привабливим через легкість його приготування. Буквально за дві секунди протягом 40 хвилин можна приготувати справжній шедевр, який обов'язково сподобається всім домашнім. До речі, минтай в сметані дуже хороший з картопляним пюре. Хай щастить!
- Минтай - 800 грам
- Морква - 2 штуки (невеликого розміру)
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 200 грам(20%)
- Рослинна олія - - За смаком
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Очищаємо від шкірки овочі, дрібно нарізаємо їх (морква раджу натерти на крупній тертці). У сковорідці розігріваємо олію. Спочатку обсмажуємо цибулю близько 2 хвилин, потім додаємо моркву.
Минтай очищаємо, промиваємо, просушуємо, нарізаємо невеликими кубиками або шматочками, додаємо до овочів, перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 5-7 хвилин.
Потім додаємо сметану, солимо, перчим, приправляємо до смаку, гарненько перемішуємо. Знову накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати протягом 15 хвилин.
В кінці кінців, готову страву виглядає дуже апетитно. Через морквини минтай в сметані набуває золотистий і рум'яний відтінок. Смачного:)