Минтай з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рибка запечена з овочами в духовці - то ще смакота! М'ясо виходить ніжним, а овочі надають страві насиченості і відмінно поєднуються один з одним. Приготуйте минтай з овочами в духовці!
Приготувати минтай з овочами в духовці дуже просто. Дотримуйтесь наведеному нижче пошаговому рецептом і у вас все вийде. При підготовці продуктів врахуйте, що потрібно повністю розморозити рибу і по можливості видалити всі зайві кістки (іноді вони трапляються). Минтай, як втім і овочі, готується швидко, так що уважно стежите за процесом! хай щастить!
- Минтай - 2 штуки (філе размороженное )
- Помідор - 2 штуки (червоні)
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Приправа - 1 За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Паприка червона - 1 Чайна ложка
Помийте і почистіть всі необхідні овочі. Крупно наріжте: помідори, перець і цибулю.
Складіть овочі на деко. Приправити сіллю і poperčite, додайте приправу за смаком. Зверху полийте оливковою олією. Далі запікаємо в розігрітій духовці. Постійно перемішуйте і стежте за овочами. Запікайте до готовності.
Зробіть надрізи з одного боку кожного шматка філе. Потім натріть рибу сумішшю солі, перець і паприка. Покладіть філе одне на інше, для кращої просочення.
Овочі приготувалися. Викладаємо зверху на низ філе минтая і відправляємо в духовку на 5 хвилин, потім перевертаємо філе і ставимо ще на 2-3 хвилини.
Готово! Смачного!