Минтай з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на ваш суд дуже красиве і розкішне блюдо - минтай з овочами. Покроковий рецепт з фото розповість вам, як швидко і легко звичайне блюдо перетворити в справжній кулінарний шедевр.
Простий рецепт минтая з овочами пропонує варіант страви не тільки смачного, але ще і естетично красивого, а значить - його можна подавати на святковий стіл або романтичну вечерю, наприклад. Готувати цю рибу - одне задоволення. Зовнішній вигляд страви багато в чому залежить від нарізки овочів. Коли ви займаєтеся цим, то не соромтеся, включайте свою уяву і фантазію. Бажаю удачі в приготуванні
- Минтай - 2 штуки (філе)
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кольрабі - 1 штука (або брюссельська капуста)
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
- Оливкова олія - - За смаком
Готуємо всі необхідні для приготування продукти. Овочі гарненько миємо й очищаємо. Рибу размораживаем при кімнатній температурі і потім просушують.
Нарізаємо овочі довільними шматочками, складаємо їх в форму для запікання, солимо перчимо, приправляем і відправляємо запікатися в духовку до готовності Періодично відкриваємо її, щоб перемішати овочі. Найкраще запікати в режимі гриль.
Поки овочі готуються, займемося рибкою. Для початку видалимо кісточки, потім зробимо невеликі надрізи і натріть філе спеціями для риби або сіллю і перцем. Залишимо настоятися.
Коли овочі приготувалися, дістаємо форму для випікання і укладаємо зверху рибу, поливаючи її соком овочів. Відправляємо назад в духовку хвилин на 5, потім дістаємо деко, перевертаємо рибу і запікаємо ще стільки ж. Чи не дивуйтеся! Риба готується швидко, тому що була заморожена.
Коли страва готова, викладаємо овочі і рибку на тарілку, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!