Рецепт Минтай під шубою фото

Минтай під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Вашій увазі пропоную чудовий покроковий рецепт з фото. Готувати будемо дуже смачне і розкішне блюдо - минтай під шубою. Шуба готується з солоних огірочків, горіхів, сметани і зелені.

Опис приготування:

Рецепт приготування минтая під шубою я знайшла в інтернеті і дуже задоволена, що в той момент у мене знайшлися продукти, необхідні для приготування цього чудового блюда. Цей надзвичайно простий рецепт мене відразу надихнув на експерименти. Блюдо виходить жахливо смачним, красивим, готується швидко і найголовніше - виходить дуже ситним, тому не потрібно додатково готувати гарнір. Удачі

  • Філе минтая - 800 грам
  • Консервовані огірки - 3 штуки
  • Горіхи - 100 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки(20%)
  • Лимон - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
  • Рослинна олія - - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
  • Зелень - - За смаком (кріп, петрушка)
минтай під шубою - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
минтай під шубою - фото крок 2
У блендер додаємо горіхи (без лушпиння), нарізані огірочки і зелень. Горіхи можуть бути різні - волоські, мигдаль, funduk. Може бути тільки лише один сорт.
минтай під шубою - фото крок 3
В отриману суміш додаємо сметану. Перемішуємо. Дуже сильно дробити суміш не слід, вона повинна зберегти зернисту фактуру.
минтай під шубою - фото крок 4
Філе минтая слід розморожувати при кімнатній температурі, потім його потрібно добре промити під проточною водою, просушити і нарізати на ось такі порційні шматочки.
минтай під шубою - фото крок 5
Шматочки гарненько солимо, перчим, приправляем і вичавлюємо на них сік лимона.
минтай під шубою - фото крок 6
Потім кожен шматочок обвалюють у борошні і відправляємо смажитися в рослинне масло на сковорідку. Обсмажуємо злегка, щоб шматочки при подальшому запіканні не втратили своєї форми.
минтай під шубою - фото крок 7
Перекладаємо обсмажені шматочки риби в злегка змащену маслом форму для випікання, зверху викладаємо заготовлену суміш із зелені і горіхів і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
минтай під шубою - фото крок 8
Через 20 хвилин наша страва має виглядати приблизно таким чином.
минтай під шубою - фото крок 9
Розкладаємо страву по тарілках, прикрашаємо за смаком і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти