«Milašin» тісто
(покроковий рецепт з фото)
Перше, що цікавить в рецепті, чому така назва? Все просто. Дівчину, яка поділилася цим рецептом звали Люба. Під такою назвою, воно пішло "в народ" . Ділюся рецептом цього тесту!
Одним з важливих моментів вважається добре укутати тісто, щоб воно максимально було захищене від жару духовки. Якщо ваша духовка швидко розігрівається, то її можна включити в процесі замісу тіста.
- Борошно - 500-600 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 25 грам (пресовані)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
У глибоку чашу налийте тепле молоко, додайте яйце, сіль, цукор і дріжджі. Розмішайте.
Додайте половину борошна і замішують з допомогу ложки. Поступово додаючи решту муки. Коли стане рудно замішувати ложкою, рясно натріть борошном руки і замішують вручну.
Чашу з тісто укрийте плівкою.
Після закінчення часу дістаньте чашу.
Тісто готове до оброблення. Розстойка перед випічкою виробів з цього тесту займає 5 хвилин.
Щасти вам випічки!