Рецепт Мексиканський суп фото

Мексиканський суп
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Помідор , Гострий перець
Пісні страви
На обід , На швидку руку
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Звичайно, як і більшість мексиканських страв, мексиканський суп виходить гострим. Готується з перцем чилі. Я використовую Халапеньо, ви можете вибрати інший, на ваш смак. Найгостріше або м'якше. Приступимо?

Опис приготування:

Мексиканський суп готується дуже просто і швидко. Виходить смачним, гострим, наваристим. Подавайте його з грінками, можете додати сметани, щоб пом'якшити гостроту. Насолоджуйтеся приємним гарячим супчиком в холодні похмурі дні. Рецепт мексиканського супу я підготувала з фотографіями, щоб вам було легко приготувати його в перший раз. Смачного.

  • Перчик Халапеньо - 2 штуки
  • Червона цибуля - 1 штука (маленька цибулина або половина великий.)
  • Помідори - 2-3 штук
  • Овочевий бульйон - 1-1, 5 L (можете розвести два-три кубика овочевого бульйону в окропі.)
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Олівокове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Нежирні вершки - 70-100 мілілітрів
  • Koriandr - 2-3 Щепоток
  • Кмин - 1-2 Щепоток
  • Сіль - За смаком
мексиканський суп - фото крок 1
Поріжте дрібно червону цибулю і помідори.
мексиканський суп - фото крок 2
Перчик халапеньйо наріжте тонкими кільцями. Не забудьте почистити від насіння.
мексиканський суп - фото крок 3
Збийте овочі блендером до кашки і викладіть в каструлю. Залийте овочевим бульйоном. Додайте всі спеції, лимонний сік і оливкову олію. Варіть 15-20 хвилин.
мексиканський суп - фото крок 4
Приготуйте нежирні вершки.
мексиканський суп - фото крок 5
Додайте їх до супу, коли він звариться. Перешкодьте. Можете подавати до столу.

Схожі рецепти