Мексиканський суп
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, як і більшість мексиканських страв, мексиканський суп виходить гострим. Готується з перцем чилі. Я використовую Халапеньо, ви можете вибрати інший, на ваш смак. Найгостріше або м'якше. Приступимо?
Мексиканський суп готується дуже просто і швидко. Виходить смачним, гострим, наваристим. Подавайте його з грінками, можете додати сметани, щоб пом'якшити гостроту. Насолоджуйтеся приємним гарячим супчиком в холодні похмурі дні. Рецепт мексиканського супу я підготувала з фотографіями, щоб вам було легко приготувати його в перший раз. Смачного.
- Перчик Халапеньо - 2 штуки
- Червона цибуля - 1 штука (маленька цибулина або половина великий.)
- Помідори - 2-3 штук
- Овочевий бульйон - 1-1, 5 L (можете розвести два-три кубика овочевого бульйону в окропі.)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Олівокове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Нежирні вершки - 70-100 мілілітрів
- Koriandr - 2-3 Щепоток
- Кмин - 1-2 Щепоток
- Сіль - За смаком
Поріжте дрібно червону цибулю і помідори.
Перчик халапеньйо наріжте тонкими кільцями. Не забудьте почистити від насіння.
Збийте овочі блендером до кашки і викладіть в каструлю. Залийте овочевим бульйоном. Додайте всі спеції, лимонний сік і оливкову олію. Варіть 15-20 хвилин.
Приготуйте нежирні вершки.
Додайте їх до супу, коли він звариться. Перешкодьте. Можете подавати до столу.