Медовик на сковороді

Медовик на сковороді
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Простий в приготуванні і шалено смачний медовик на сковороді в домашніх умовах готувати не тільки можна, але і потрібно. Навіть без духовки можна зробити повноцінний торт! спробуємо?

опис приготування:

як вид, дізнавшись, як приготувати медовик на сковороді, можна надовго забути про проблеми, пов'язаних з використанням духовки. Тут ви повністю контролюєте процес — нічого не пригорить, нічого не залишиться сирим, і вже тим більше — nevkusnиm. Я ось поки готую цей чудовий медовик на сковороді в домашніх умовах, зазвичай так напробуюсь крему і коржів в процесі приготування, що готовий торт вже не влазить! Але смачно до остраху, всім рекомендую!

  • Вершкове масло— 100 грам(половина — в тісто, половина — в вершках)
  • мед— 50 грам
  • цукор— 300 грам(половина — в коржі, половина — в вершках)
  • борошно— 3 склянки(плюс 50 грам для крему)
  • молоко— 3 склянки
  • яйця— 4 штуки(плюс один жовток для крему)
  • сода— 1 Чайна ложка
Медовик на сковороді - фото крок 1 1. робимо тісто. половину масла, цукор і мед поміщаємо в каструльку, і на маленькому вогні, постійно помішуючи, топимо до однорідної рідини.

Медовик на сковороді - фото крок 2 2. Сюди ж додамо збиті яйця і соду. Щоб яйця не згорнулися, краще це робити на водяній бані. Як тільки з'явилася піна — знімаємо з вогню.

Медовик на сковороді - фото крок 3 3. Домішуємо борошно і робимо м'яке тісто. Його ділимо на парну кількість шматочків.

Медовик на сковороді - фото крок 4 4. З кожного шматочка формуємо корж, і обсмажити його з двох сторін на сухій сковороді.

Медовик на сковороді - фото крок 5 5. Поки коржі остигають, робимо крем. На повільний вогонь ставимо 400 мл молока. В окремому посуді збивають яйце з цукром. В останньому холодному молоці розчиняємо ложку борошна. У кипляче молоко вливаємо яйце з цукром і розчинену борошно. постійно помішуючи, варимо крем до загустіння. В кінці додамо масло, що залишилося, перемішаємо і знімаємо з вогню.

Медовик на сковороді - фото крок 6 6. Тепер промазуємо коржі кремом, також повапниш кремом торт з усіх боків. Посипаємо крихтою від коржів. Смачного!

Схожі рецепти

Класичний «Медовик»

Класичний «Медовик»

Нескладний в процесі, апетитний і дуже смачний тортик хочу вам запропонувати на замітку. покажу, як приготувати класичний "; Медовик" з ніжним заварним кремом. рекомендую спробувати! опис приготування: Навіть початківець кулінар, я впевнена, без праці впорається з цим рецептом. На приготування...

читати далі
Медовик швидкий

Медовик швидкий

Якщо ви вирішили влаштувати чаювання і поспішайте приготувати десерт, то придивіться до рецептом медовика швидкого, який змащується смачним кремом зі згущеного молока і вершкового масла. опис приготування: Цей простий рецепт підкаже, як приготувати медовик швидкий. Він допоможе вам максимально...

читати далі
«Медовик» класичний зі згущеним молоком

«Медовик» класичний зі згущеним молоком

Класичні рецепти - родзинка будь-якої кухні. Цей тортик заслужено займає одне з головних місць в російській випічці. Якщо ви ще не готуєте його, тоді обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку. опис приготування: Представляю вам докладну інструкцію, як приготувати "; Медовик" класичний зі ...

читати далі
Медовик на сковорідці смачно і просто

Медовик на сковорідці смачно і просто

Кожна господиня хоче мати в запасі парочку недорогих і швидких рецептів приготування торта, тому я розповім вам, як приготувати медовик на сковорідці смачно і просто, а головне - оригінально. опис приготування: Не варто думати, що медовик можна спекти тільки в духовці: за рахунок того, що корж...

читати далі
Медовик «Бджілка»

Медовик «Бджілка»

Більшість пам'ятають смак медовика, а якщо до нього додати ще й оригінальне оформлення, то такий десерт стане головною родзинкою святкового столу. Дізнайтеся і ви, як приготувати медовик "; Бджілка ";. опис приготування: Смачний і традиційний рецепт тортика для всієї родини. Існує кілька варіа...

читати далі