Медальйон з індички
(покроковий рецепт з фото)
Відриваю від серця ідеальний рецепт приготування медальйонів з індички. Не потрібно буде вирізати ідеально-круглі, високі шматочки індички. Сама грудка виходить соковитою і супер смачно!
За формою, звичайно, не зовсім це блюдо нагадує ідеальний медальйон, але це чертовски смачно. Бекон віддає смак копченості грудях, а грудка свого часу, завдяки бекону не втрачає всі свої соки. Медальйон виходить соковитим і м'яким всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Спробуйте приготувати такі медальйони для гостей. Блюдо виходить не тільки смачним, але і красивим!
- Грудка індички - 1 кілограм
- Смужки бекону - 300 грам
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Індичку промийте, просушіть паперовими рушниками від зайвої рідини і зачистите від плівок.
Наріжте індичку невеликими шматочками-медальйонами. Оберніть шматочки індички смужками бекону. Обірвіть голочки розмарину, подрібніть їх і натріть заготовки медальйона. А також посоліть і поперчіть.
Помістіть медальйони в вакуумні зіп-пакети. Опустіть пакет в киплячу воду і варіть протягом 40 хвилин.
Викладіть відварені медальйони на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир.
Помістіть відварені медальйони на антипригарним сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох сторін. Смачного!