Мед з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я дізналася, як приготувати мед з горіхами. Це просто приголомшливий десерт або перекус на полуденок для всієї родини. Горішки в ніжній медовій глазурі… Я в них закохалася, готова їсти кілограмами
Обов'язково додайте до цих дивовижним горішкам корицю, вона, поєднуючись з медом, надає десерту просто чарівний аромат. Також я використовую трохи ваніліну. Якщо у вас немає кленового сиропу, то просто замініть його рівнозначним кількістю меду. Але в цьому випадку цукру потім беріть трохи менше, щоб не зробити горіхи солодкими.
- Кешью - 400 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Кленовий строп - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ванілін - За смаком
- Обкладинка - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Духовку прогрейте до 180 градусів. З'єднайте мед, масло і сироп, нагрійте в мікрохвильовці секунд 30.
Тепер влийте рідку масу до горішкам.
Вистелити деко фольгою і перемістіть на неї горішки, перемішані з медовим соусом.
Надішліть горіхи в духовку на 6 хвилин, потім перемішайте і готуйте ще 6 хвилин. Готові горішки трохи остудіть і перемішайте з цукром. Все готово.