Рецепт Мартіні з беконом фото

Мартіні з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування унікального напою, одним з інгредієнтів якого крім традиційних алкогольних компонентів є скибочку бекону.

Опис приготування:

Навіть якщо вас дуже важко здивувати кулінарними шедеврами, цей рецепт алкогольного напою напевно задовольнить вашу тягу до екзотики! Запасіться терпінням і якісними продуктами, і незабаром у вас вийде коктейль для гурманів, де замість ягідки або парасольки буде красуватися апетитний шматочок бекону.

  • Бекону - 1 штука
  • Gina - 90 грам
  • Вермут - 15 грам
  • Соусу «Тобаско» - 20 грам
  • Оливкового соку - 20 грам
мартіні з беконом - фото крок 1
1. Виберіть для коктейлю прозорі трикутні келихи на високих ніжках, в яких ви зазвичай подаєте Мартіні.
мартіні з беконом - фото крок 2
2. Цвіль вермут і чаша, нахиляючи його під усіма кутами, змочіть вином весь келих.
мартіні з беконом - фото крок 3
3. Скибочку готового бекону ретельно промокніть паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
мартіні з беконом - фото крок 4
4. У шейкері змішайте всі компоненти коктейлю і відразу ж вилийте їх в келих.
мартіні з беконом - фото крок 5
5. Прикрасьте готовий коктейль скибочкою бекону так, щоб його край йшов глибоко в напій. Подавайте відразу ж з оливками і лимоном.

Схожі рецепти