Рецепт Мариновані опеньки в томатному соусі фото

Мариновані опеньки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби, Опеньки
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Нещодавно дізнався про цей рецепт і тепер він став одним з моїх улюблених. Ділюся з вами рецептом приготування маринованих опеньків в томатному соусі. Виходить просто чудово!

Розповідаю, як приготувати мариновані опеньки в томатному соусі в домашніх умовах. Гриби варяться, а потім обсмажуються на сковороді з додаванням томатної пасти і інших інгредієнтів. Смак у опеньків просто казковий. Консервація розлітається в лічені хвилини, так що підготуйте побільше!

  • Опеньки - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 200 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 1
Гриби промиваємо, очищаємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 2
У воді розчиняємо сіль і цукор.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 3
Обсмажити гриби на рослинній олії.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 4
До грибів додаємо розчин з солі і цукру і томатну пасту.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 5
Кладемо спеції, розмішуємо все. tusim 10 хвилин, після чого знімаємо з плити і додаємо оцет, перемішуємо.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 6
Готові гриби розкладіть по стерилізованим баночках. Закрийте кришками і дайте їм охолонути. Банки зберігайте в холодильнику.
мариновані опеньки в томатному соусі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти