Мариновані опеньки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно дізнався про цей рецепт і тепер він став одним з моїх улюблених. Ділюся з вами рецептом приготування маринованих опеньків в томатному соусі. Виходить просто чудово!
Розповідаю, як приготувати мариновані опеньки в томатному соусі в домашніх умовах. Гриби варяться, а потім обсмажуються на сковороді з додаванням томатної пасти і інших інгредієнтів. Смак у опеньків просто казковий. Консервація розлітається в лічені хвилини, так що підготуйте побільше!
- Опеньки - 1 кілограм
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 200 грам
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - За смаком
- Гвоздика - За смаком
Гриби промиваємо, очищаємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк.
У воді розчиняємо сіль і цукор.
Обсмажити гриби на рослинній олії.
До грибів додаємо розчин з солі і цукру і томатну пасту.
Кладемо спеції, розмішуємо все. tusim 10 хвилин, після чого знімаємо з плити і додаємо оцет, перемішуємо.
Готові гриби розкладіть по стерилізованим баночках. Закрийте кришками і дайте їм охолонути. Банки зберігайте в холодильнику.
Смачного!