Рецепт Мариновані кабачки фото

Мариновані кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Салати , Маринування
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Простий і смачний варіант приготування кабачків. Не тільки смажені кабачки дуже смачні, але і сирі! Мені подобається влітку готувати такі салати-закуски з сирих овочів, наприклад - з кабачків.

Опис приготування:

Кабачки краще брати молоденькі, без насіння великих всередині. Шкірку зрізати у таких не потрібно, вона м'яка. Та й маринувати великі кабачки не раджу, вони не такі смачні виходять. Можна додати до маринаду часник. Хай щастить!

  • Кабачок - 300 грам
  • Кріп - 1 Чайна ложка (дрібно порізаного)
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Мед травневий - 1 Чайна ложка (рідкий)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 0, 5-1 Ст. Ложки
  • Koriandr - 0.25 чайних ложки
мариновані кабачки - фото крок 1
Підготуйте продукти. Кабачок вимийте і поріжте кубиками невеликого розміру, щоб швидше промаринуватися.
мариновані кабачки - фото крок 2
Візьміть глибоку тарілку, влийте туди оцет і мед, додайте дрібку солі, перемішайте добре, щоб мед розчинився. Потім влийте масло і спеції, знову перемішайте.
мариновані кабачки - фото крок 3
Масло не з'єднається з оцтом, але маринад повинен бути максимально однорідним.
мариновані кабачки - фото крок 4
Додайте кабачки в маринад, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин в холодильник, за рахунок маленьких шматочків кабачки швидко готуються. Приємного!

Схожі рецепти