Рецепт Кабачки, мариновані без закачування фото

Кабачки, мариновані без закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок , Мед
Пісні страви
На святковий стіл
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

На замітку господиням пропоную відмінний варіант, як приготувати кабачки, мариновані без закачування, з цікавим присмаком меду. Zaintrigovanи? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно як слід вимити й обсушити кабачки. Краще використовувати невеликого розміру молоденькі кабачки, щоб в них не було жорстких насіння. Потім слід нарізати їх уздовж тонкими пластинками (можна, можливо, звичайно, і кружечками, але так вони краще просочаться і будуть виглядати апетитно).

2. Додати сіль, акуратно перемішати і залишити хвилин на 15-20.

3. Тепер можна зайнятися маринадом. В рецепт приготування кабачків маринованих без закачування краще використовувати винний оцет. З'єднати його з розтоплений (якщо він засахарілся) медом.

4. Додати рослинне масло, перець за смаком.

5. Очистити і пропустити через прес часник. Додати в маринад і як слід перемішати.

6. Злити сік, що утворився з кабачків і залити їх маринадом. Дуже добре перемішати, щоб овочі як слід просочилися.

7. Вимити, трохи обсушити й подрібнити зелень. Додати зверху.

8. Тепер кабачки, мариновані без закачування, потрібно відправити в холодильник мінімум на 3 годину. За цей час можна акуратно перемішати їх 2-3 рази. Якщо овочі в банку, то досить просто як слід струсити її, розподіливши маринад по всьому кабачкам.

От і все: пікантна і дуже апетитна закуска готова!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Оцет - 6 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 8 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 За смаком
  • Кріп - 1 пучок
1. Насамперед потрібно як слід вимити й обсушити кабачки. Краще використовувати невеликого розміру молоденькі кабачки, щоб в них не було жорстких насіння. Потім слід нарізати їх уздовж тонкими пластинками (можна, можливо, звичайно, і кружечками, але так вони краще просочаться і будуть виглядати апетитно).

2. Додати сіль, акуратно перемішати і залишити хвилин на 15-20.

3. Тепер можна зайнятися маринадом. В рецепт приготування кабачків маринованих без закачування краще використовувати винний оцет. З'єднати його з розтоплений (якщо він засахарілся) медом.

4. Додати рослинне масло, перець за смаком.

5. Очистити і пропустити через прес часник. Додати в маринад і як слід перемішати.

6. Злити сік, що утворився з кабачків і залити їх маринадом. Дуже добре перемішати, щоб овочі як слід просочилися.

7. Вимити, трохи обсушити й подрібнити зелень. Додати зверху.

8. Тепер кабачки, мариновані без закачування, потрібно відправити в холодильник мінімум на 3 годину. За цей час можна акуратно перемішати їх 2-3 рази. Якщо овочі в банку, то досить просто як слід струсити її, розподіливши маринад по всьому кабачкам.

От і все: пікантна і дуже апетитна закуска готова!

Схожі рецепти