Кабачки, мариновані без закачування
(покроковий рецепт з фото)
На замітку господиням пропоную відмінний варіант, як приготувати кабачки, мариновані без закачування, з цікавим присмаком меду. Zaintrigovanи? Тоді запам'ятовуйте рецепт.
1. Насамперед потрібно як слід вимити й обсушити кабачки. Краще використовувати невеликого розміру молоденькі кабачки, щоб в них не було жорстких насіння. Потім слід нарізати їх уздовж тонкими пластинками (можна, можливо, звичайно, і кружечками, але так вони краще просочаться і будуть виглядати апетитно).
2. Додати сіль, акуратно перемішати і залишити хвилин на 15-20.
3. Тепер можна зайнятися маринадом. В рецепт приготування кабачків маринованих без закачування краще використовувати винний оцет. З'єднати його з розтоплений (якщо він засахарілся) медом.
4. Додати рослинне масло, перець за смаком.
5. Очистити і пропустити через прес часник. Додати в маринад і як слід перемішати.
6. Злити сік, що утворився з кабачків і залити їх маринадом. Дуже добре перемішати, щоб овочі як слід просочилися.
7. Вимити, трохи обсушити й подрібнити зелень. Додати зверху.
8. Тепер кабачки, мариновані без закачування, потрібно відправити в холодильник мінімум на 3 годину. За цей час можна акуратно перемішати їх 2-3 рази. Якщо овочі в банку, то досить просто як слід струсити її, розподіливши маринад по всьому кабачкам.
От і все: пікантна і дуже апетитна закуска готова!
- Кабачки - 1 кілограм
- Оцет - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Часник - 8 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 За смаком
- Кріп - 1 пучок
2. Додати сіль, акуратно перемішати і залишити хвилин на 15-20.
3. Тепер можна зайнятися маринадом. В рецепт приготування кабачків маринованих без закачування краще використовувати винний оцет. З'єднати його з розтоплений (якщо він засахарілся) медом.
4. Додати рослинне масло, перець за смаком.
5. Очистити і пропустити через прес часник. Додати в маринад і як слід перемішати.
6. Злити сік, що утворився з кабачків і залити їх маринадом. Дуже добре перемішати, щоб овочі як слід просочилися.
7. Вимити, трохи обсушити й подрібнити зелень. Додати зверху.
8. Тепер кабачки, мариновані без закачування, потрібно відправити в холодильник мінімум на 3 годину. За цей час можна акуратно перемішати їх 2-3 рази. Якщо овочі в банку, то досить просто як слід струсити її, розподіливши маринад по всьому кабачкам.
От і все: пікантна і дуже апетитна закуска готова!