Рецепт Кабачки мариновані миттєвого поїдання фото

Кабачки мариновані миттєвого поїдання
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Ця закуска готується легко і швидко, а поїдається миттєво! Ostrenьkie, ароматні, хрусткі, да з чорним хлібом… джерело! обов'язково спробуйте! А я поки поділюся секретом…

Нещодавно мені презентували соєвий соус, до цього я якось обходила його стороною. Ось вирішила поекспериментувати з ним. Весь букет спецій гармонійно переплелася і вийшов ну ду-уже смачний маринад. Ледве втрималася, щоб не з'їсти його просто з хлібом! Спробуйте, впевнена вам сподобається мій рецепт, як приготувати кабачки мариновані миттєвого поїдання.

  • Кабачок - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки (коріандр)
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 пучок
кабачки мариновані миттєвого поїдання - фото крок 1
Кабачок помийте і поріжте на тонкі слайси. Ріжте, як вам зручно: уздовж або кружечками, головне, щоб було тонко. Все одно буде смачно
кабачки мариновані миттєвого поїдання - фото крок 2
Часник очистіть і наріжте тонкими скибочками.
кабачки мариновані миттєвого поїдання - фото крок 3
Змішайте інші інгредієнти для соусу.
кабачки мариновані миттєвого поїдання - фото крок 4
Складіть овочі в ємність для маринування, залийте маринадом. Додайте гілочки петрушки. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 2, 5-3 годину. Можна і довше.
кабачки мариновані миттєвого поїдання - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти