Кабачки мариновані миттєвого поїдання
(покроковий рецепт з фото)
Ця закуска готується легко і швидко, а поїдається миттєво! Ostrenьkie, ароматні, хрусткі, да з чорним хлібом… джерело! обов'язково спробуйте! А я поки поділюся секретом…
Нещодавно мені презентували соєвий соус, до цього я якось обходила його стороною. Ось вирішила поекспериментувати з ним. Весь букет спецій гармонійно переплелася і вийшов ну ду-уже смачний маринад. Ледве втрималася, щоб не з'їсти його просто з хлібом! Спробуйте, впевнена вам сподобається мій рецепт, як приготувати кабачки мариновані миттєвого поїдання.
- Кабачок - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки (коріандр)
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Паприка сушена - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
Кабачок помийте і поріжте на тонкі слайси. Ріжте, як вам зручно: уздовж або кружечками, головне, щоб було тонко. Все одно буде смачно
Часник очистіть і наріжте тонкими скибочками.
Змішайте інші інгредієнти для соусу.
Складіть овочі в ємність для маринування, залийте маринадом. Додайте гілочки петрушки. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 2, 5-3 годину. Можна і довше.
Смачного!