Кабачки мариновані з медом
(покроковий рецепт з фото)
З овочів можна приготувати чудові закуски, наприклад, кабачки мариновані з медом - смачно і незвично! ділюся рецептом!
Для приготування маринованих кабачків з медом знадобиться простий і доступний набір інгредієнтів. Важливо лише купити молоді кабачки, інше ви завжди знайдете на своїй кухні. Для рецепта знадобиться мед, часник і зелень. Ідеально підходить петрушка, яка доповнює смак кабачків якнайкраще.
- Кабачки - 250 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування маринованих кабачків з медом. Кабачки використовуйте молоді, в них тонка і ніжна шкірка, яку не потрібно зрізати. А також в таких овочах немає великих насіння.
Промийте кабачки, зріжте хвостики. За допомогою Овочечистка наріжте кабачки тонкими смужками.
Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
Видавіть через прес зубчик часнику.
Злиття міді, оцет і рослинне масло. Краще, щоб мед був рідким. Якщо мед твердий, розтопіть його на водяній бані.
Додайте дрібно нарізану петрушку, перемішайте овочі і залиште маринуватися в холодильнику на пару годин.
Готову закуску відразу подавайте до столу. Приємного вам апетиту!