Рецепт Кабачки мариновані з медом фото

Кабачки мариновані з медом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На святковий стіл

З овочів можна приготувати чудові закуски, наприклад, кабачки мариновані з медом - смачно і незвично! ділюся рецептом!

Для приготування маринованих кабачків з медом знадобиться простий і доступний набір інгредієнтів. Важливо лише купити молоді кабачки, інше ви завжди знайдете на своїй кухні. Для рецепта знадобиться мед, часник і зелень. Ідеально підходить петрушка, яка доповнює смак кабачків якнайкраще.

  • Кабачки - 250 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
кабачки мариновані з медом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування маринованих кабачків з медом. Кабачки використовуйте молоді, в них тонка і ніжна шкірка, яку не потрібно зрізати. А також в таких овочах немає великих насіння.
кабачки мариновані з медом - фото крок 2
Промийте кабачки, зріжте хвостики. За допомогою Овочечистка наріжте кабачки тонкими смужками.
кабачки мариновані з медом - фото крок 3
Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
кабачки мариновані з медом - фото крок 4
Видавіть через прес зубчик часнику.
кабачки мариновані з медом - фото крок 5
Злиття міді, оцет і рослинне масло. Краще, щоб мед був рідким. Якщо мед твердий, розтопіть його на водяній бані.
кабачки мариновані з медом - фото крок 6
Додайте дрібно нарізану петрушку, перемішайте овочі і залиште маринуватися в холодильнику на пару годин.
кабачки мариновані з медом - фото крок 7
Готову закуску відразу подавайте до столу. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти