Мариновані гливи за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
В це важко повірити, але рецепт приготування маринованих глив за 30 хвилин дійсно існує, випробувано мною! Виходять дуже смачні гриби, які зберігають свій особливий лісовий запах!
Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані гливи за 30 хвилин, ви і самі побачите, наскільки смачними можуть вийде гриби і за який короткий термін! Так що ось вам самий що ні на є простий рецепт маринованих глив за 30 хвилин!
- Гливи - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0.5 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - За смаком
- Перець - За смаком
1. Воду, олія, оцет, сік половини лимона змішуємо в каструлі. Додамо роздавлений часник, сіль, перець, лавровий лист. 15 хвилин варимо на повільному вогні.
2. Гливи дрібно ріжемо. У киплячому бульйоні варимо 10 хвилин.
3. Остужаем, проціджуємо. Додамо нарізаний півкільцями цибулю.
4. Можна подавати відразу, а можна залишити в холодильнику до приходу гостей!