Рецепт Мариновані гливи за 30 хвилин фото

Мариновані гливи за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

В це важко повірити, але рецепт приготування маринованих глив за 30 хвилин дійсно існує, випробувано мною! Виходять дуже смачні гриби, які зберігають свій особливий лісовий запах!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані гливи за 30 хвилин, ви і самі побачите, наскільки смачними можуть вийде гриби і за який короткий термін! Так що ось вам самий що ні на є простий рецепт маринованих глив за 30 хвилин!

  • Гливи - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - За смаком
  • Перець - За смаком
мариновані гливи за 30 хвилин - фото крок 1
1. Воду, олія, оцет, сік половини лимона змішуємо в каструлі. Додамо роздавлений часник, сіль, перець, лавровий лист. 15 хвилин варимо на повільному вогні.
мариновані гливи за 30 хвилин - фото крок 2
2. Гливи дрібно ріжемо. У киплячому бульйоні варимо 10 хвилин.
мариновані гливи за 30 хвилин - фото крок 3
3. Остужаем, проціджуємо. Додамо нарізаний півкільцями цибулю.
мариновані гливи за 30 хвилин - фото крок 4
4. Можна подавати відразу, а можна залишити в холодильнику до приходу гостей!

Схожі рецепти