Мариновані гливи за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
В це важко повірити, але рецепт приготування маринованих глив за 30 хвилин дійсно існує, випробувано мною! Виходять дуже смачні гриби, які зберігають свій особливий лісовий запах!
Опис приготування:
Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані гливи за 30 хвилин, ви і самі побачите, наскільки смачними можуть вийде гриби і за який короткий термін! Так що ось вам самий що ні на є простий рецепт маринованих глив за 30 хвилин!
- Гливи - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0.5 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - За смаком
- Перець - За смаком
1. Воду, олія, оцет, сік половини лимона змішуємо в каструлі. Додамо роздавлений часник, сіль, перець, лавровий лист. 15 хвилин варимо на повільному вогні.
2. Гливи дрібно ріжемо. У киплячому бульйоні варимо 10 хвилин.
3. Остужаем, проціджуємо. Додамо нарізаний півкільцями цибулю.
4. Можна подавати відразу, а можна залишити в холодильнику до приходу гостей!