Рецепт Маринована капуста з цибулею фото

Маринована капуста з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 дн. 1 г. 0 хв.

Хрусткі капустка в якості закуски порадує своїм смаком і текстурою багатьох людей. Тому для своєї родини я обов'язково роблю кілька баночок такої заготовки. Це соковите доповнення до гарячого.

Опис приготування:

Я з радістю поділюся з вами одним з моїх улюблених рецептів. Вивчіть, як приготувати мариновану капусту з цибулею, морквою і перцем. У вас вийде одна 3-хлітровую банку, так що підготуйте її наперед. Маринад в салаті дуже смачний. Крім усього в ньому багато вітаміну С, та інших корисних речовин.

  • Білокачанна капуста - 2 кілограма
  • Оцет 9% - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець червоний - 3 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Запашний перець горошком - 5 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
маринована капуста з цибулею - фото крок 1
Капусту помийте і наріжте її тонкою соломкою.
маринована капуста з цибулею - фото крок 2
Морква помийте, почистіть і натріть її на тертці для корейської моркви або подібної.
маринована капуста з цибулею - фото крок 3
З перцю видаліть насіння. Помийте його і наріжте соломкою.
маринована капуста з цибулею - фото крок 4
Цибуля чистий, наріжте його четвертинками кола.
маринована капуста з цибулею - фото крок 5
Всі овочі перемішайте в салатниці, добре натискаючи на інгредієнти.
маринована капуста з цибулею - фото крок 6
В окремій мисці з'єднайте сіль, оцет, цукор і рослинне масло.
маринована капуста з цибулею - фото крок 7
Маринад залийте до овочів. Ще раз все перемішайте.
маринована капуста з цибулею - фото крок 8
На дно банки покладіть перець горошком і лавровий лист, а зверху утрамбувати овочевий салат.
маринована капуста з цибулею - фото крок 9
З 3 дня залиште салат при кімнатній температурі. Потім приберіть його в холодильник і закрийте кришкою. Після охолодження можете пробувати. Приємною дегустації!

Схожі рецепти