Маринована капуста з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі капустка в якості закуски порадує своїм смаком і текстурою багатьох людей. Тому для своєї родини я обов'язково роблю кілька баночок такої заготовки. Це соковите доповнення до гарячого.
Я з радістю поділюся з вами одним з моїх улюблених рецептів. Вивчіть, як приготувати мариновану капусту з цибулею, морквою і перцем. У вас вийде одна 3-хлітровую банку, так що підготуйте її наперед. Маринад в салаті дуже смачний. Крім усього в ньому багато вітаміну С, та інших корисних речовин.
- Білокачанна капуста - 2 кілограма
- Оцет 9% - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець червоний - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець горошком - 5 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Капусту помийте і наріжте її тонкою соломкою.
Морква помийте, почистіть і натріть її на тертці для корейської моркви або подібної.
З перцю видаліть насіння. Помийте його і наріжте соломкою.
Цибуля чистий, наріжте його четвертинками кола.
Всі овочі перемішайте в салатниці, добре натискаючи на інгредієнти.
В окремій мисці з'єднайте сіль, оцет, цукор і рослинне масло.
Маринад залийте до овочів. Ще раз все перемішайте.
На дно банки покладіть перець горошком і лавровий лист, а зверху утрамбувати овочевий салат.
З 3 дня залиште салат при кімнатній температурі. Потім приберіть його в холодильник і закрийте кришкою. Після охолодження можете пробувати. Приємною дегустації!