Маринад для індоуткі
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт приготування пікантного часникового маринаду для індоуткі. З ним улюблене блюдо заграє новими смаками, гарантую. Так що дивіться, як приготувати маринад для індоуткі зараз.
З цим маринадом індоуткі ідеально запікати. Я це роблю з яблуками, але можна і з чорносливом, наприклад. Для приготування маринаду для індоуткі нам знадобиться один соковитий апельсин, спеції можна брати улюблені, на вибір (у мене вже чебрець і розмарин як самі собою зрозумілі). Маринуватися птицю бажано відправити на ніч. Сам маринад готується просто.
- Часник - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
- Апельсин - 1 штука
Головку часнику почистити від лушпиння.
Тепер необхідно пропустити все зубчики часнику через чеснокодаввку.
Додамо спеції і трави. Слідом вливаємо олію.
Туди ж видавлюємо сік апельсина.
Ретельно все перемішуємо.
Маринує Індоутка. Для цього ретельно натираємо її зовні і всередині отриманим маринадом і залишаємо на кілька годин. Краще - на ніч.
Як я і сказала, можете її потім запекти.
Як я і сказала, можете її потім запекти.
Маринад для індоуткі додасть їй більш насичений і пікантний смак. Смачного!