Рецепт Манти з зеленню фото

Манти з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Зелень
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Манти з зеленню - відмінне вегетаріанське блюдо. Краще його робити з гарбузом, це дуже смачно! Можна замість гарбуза використовувати цукіні і взагалі варіанти начинки обмежені тільки вашою фантазією.

Опис приготування:

Щоб приготувати манти потрібна спеціальна каструля - "мантишніца" . Насамперед налийте в неї воду і поставте нагріватися, а потім вже приступайте до ліплення мантів. Манти з зеленню можна робити не тільки з гарбузом, але і з м'ясом або м'ясом і гарбузом! Подавайте манти відразу, гарячими, зі сметаною або гострим соусом. Успіхів і приємного апетиту!


  • Борошно - 500 грам (тісто)
  • Яйце - 1 штука (тісто)
  • Вода - 1 Склянка (тісто)
  • Пучок шпинату - 1 штука (тісто)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (тісто)
  • Гарбуз - 500 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Сіль - За смаком
манти з зеленню - фото крок 1
Покладіть шпинат в стакан для збивання, додайте сіль, яйце і одну столову ложку води. Збийте блендером до однорідної маси.
манти з зеленню - фото крок 2
Отриману суміш вилийте в миску, додайте борошно. Замішайте туге тісто. Загорніть тісто в харчову плівку і дайте йому настоятися.
манти з зеленню - фото крок 3
Цибуля і гарбуз наріжте кубиками, посипте сіллю.
манти з зеленню - фото крок 4
З тіста зробіть рівні коржі.
манти з зеленню - фото крок 5
На корж викладіть начинку і вершкове масло. З'єднайте кінці тіста.
манти з зеленню - фото крок 6
Умочіть манти в рослинній олії і викладіть на решітку від мантишници. Варіть манти протягом 40 хвилин.
манти з зеленню - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти