Маннік зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Маннік - це проста і смачна домашня випічка. Варіантів приготування цього чудового пирога дуже багато, я сьогодні розповім, як приготувати маннік зі смородиною.
Рецепт дуже простий, а результат завжди чудовий. Ягоди можна використовувати будь-які, причому підійдуть як свіжі, так і в замороженому вигляді. Рекомендую обов'язково спробувати!
- Крупа манна - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 70 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Чорна смородина - 120 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
До яйцям додайте цукор і все трохи збийте.
Додайте кефір.
Насипте манку.
Додайте рослинне масло і розтоплене охолоджене вершкове.
Перемішайте. Додайте борошно і соду.
Все перемішайте ще раз і додайте ягоди.
Форму для випічки змастіть маслом, дно і боки обсипте манкою або борошном. Перекладіть тісто, і випікайте пиріг в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.
Маннік зі смородиною готовий.
Перед подачею маннік можна посипати цукровою пудрою. Смачного!