Рецепт Манна каша (рецепт класичний) фото

Манна каша (рецепт класичний)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Дієтичне харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Солодке , Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.

Ця страва в першу чергу у багатьох асоціюється з дитинством. І не випадково! ніжна, ситна, дуже смачна кашка - чудовий варіант сніданку. Не тільки для малюків, але і для дорослих:) запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Пропоную вам поглянути на простий і швидкий спосіб, як приготувати манну кашу. Рецепт класичний передбачає використання молока, але при бажанні ви можете розбавити його з водою. Подавати до столу кашу необхідно теплою, доповнивши за бажанням згущеним молоком, варенням або просто присипавши цукром.

  • Молоко - 1/2 L
  • Манна крупа - 1/3 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 1
1. Влийте молоко в невеликій сотейник. Додайте цукор і щіпку солі.
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 2
2. Викладіть вершкове масло і поставте на вогонь.
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 3
3. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння.
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 4
4. Зніміть сотейник з вогню і тонкою цівкою всипати манну крупу, постійно перемішуючи.
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 5
5. Каша повинна бути однорідною і без грудочок. На хвилинку відправте її знову на вогонь і прогрійте.
манна каша (рецепт класичний) - фото крок 6
6. І можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти