Манна каша (рецепт класичний)
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва в першу чергу у багатьох асоціюється з дитинством. І не випадково! ніжна, ситна, дуже смачна кашка - чудовий варіант сніданку. Не тільки для малюків, але і для дорослих:) запам'ятовуйте!
Пропоную вам поглянути на простий і швидкий спосіб, як приготувати манну кашу. Рецепт класичний передбачає використання молока, але при бажанні ви можете розбавити його з водою. Подавати до столу кашу необхідно теплою, доповнивши за бажанням згущеним молоком, варенням або просто присипавши цукром.
- Молоко - 1/2 L
- Манна крупа - 1/3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Влийте молоко в невеликій сотейник. Додайте цукор і щіпку солі.
2. Викладіть вершкове масло і поставте на вогонь.
3. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння.
4. Зніміть сотейник з вогню і тонкою цівкою всипати манну крупу, постійно перемішуючи.
5. Каша повинна бути однорідною і без грудочок. На хвилинку відправте її знову на вогонь і прогрійте.
6. І можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!