Мафіни з індички з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, маффіни або кекси можуть бути не тільки солодкими, але і закусочними. І виглядають такі варіанти гармонійно для багатьох випадків. Спробуйте зробити, і ви в цьому переконаєтеся.
Ця страва стало для мене відкриттям. Воно виявилося ситне і корисне. Інгредієнти не смажаться, а запікаються, і не грама зайвого жиру. Подивіться, як приготувати маффіни з індички з кропом. Замість цього птаха може бути курка, головне, щоб м'ясо було дієтичним. Незвично і смачно!
- Індичка, філе - 500 грам
- Твердий сир - 70 грам
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля, перо - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Йогурт натуральний - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Зробіть фарш. Пропустіть через м'ясорубку індичку разом з цибулею, морквою і часником. Масу перемішайте з сіллю і перцем.
Тепер зробіть начинку. Натріть сир і порубати кріп. З'єднайте ці інгредієнти з яйцем і йогуртом.
У силіконові формочки розкладіть фарш по 100 г, а саму форму змажте маслом.
У фарші зробіть поглиблення і розкладіть в них начинку.
Запікайте мафіни в розігрітій попередньо до 200 градусів в духовці протягом 25 хвилин. Смачного!