Мафіни з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не пробували додавати цукіні в випічку, то ви багато чого втратили Це дуже класний овоч, який здивує вас в цій страві, я впевнена. Zaintrigovanи? Обов'язково повторіть рецепт!
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати маффіни з цукіні. У тесті немає цукру, а використовується мед, але при бажанні ви можете замінити його будь-яким солодким сиропом або цукром. На весь процес у вас піде всього близько 35 хвилин, що не може не радувати зайнятих господинь Покажу весь процес по кроках.
- Оливкова олія - 1/3 склянки
- Мед - 1/2 склянки
- Горіхи - 3/4 склянки
- Кефір - 2/3 склянки (або молоко)
- Яйце - 2 штуки
- Cukini - 1 штука
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль і спеції - За смаком (мускатний горіх, обкладинка, імбир)
1. Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. З'єднайте оливкова олія з медом, перемішайте. Цукіні вимийте, обсушити, натріть на тертці.
2. Додайте яйця, ванільний екстракт, кефір, спеції. Збийте все і викладіть цукіні і подрібнені горіхи. Невеликими порціями всипте просіяне з розпушувачем борошно.
3. Готове тісто розкладіть по формах, надішліть маффіни в духовку. Запікайте хвилин 15-20 до готовності. Остудіть трохи на решітці і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!