Рецепт М'ятно-гірчичний соус фото

М'ятно-гірчичний соус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Соуси

М'ятно-гірчичний соус - простий в приготуванні американський соус, який відмінно підходить до м'ясних страв. Соус виходить одночасно і гострим, і свіжим - дуже незвичайне поєднання. Спробуйте!

У Сполучених Штатах дуже популярний м'ятно-гірчичний соус - соус з дещо нестандартним і вельми оригінальним смаком. Я кілька разів пробувала готувати цей соус - виходить вельми цікаво, соус поєднує в собі нотки м'ятної свіжості і гірчичною гостроти. А ще соус готується всього 10 хвилин, що теж є його безперечною перевагою.

  • Гірчиця дижонская - 10 чайних ложок
  • Мед - 100 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • М'ята свіжа - 10 грам
  • Хрін - 50 грам
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 1
Виливаємо в мисочку нашу гірчицю.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 2
Додамо в чашку вимиті і дрібно нарубані листя м'яти.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 3
Потім додаємо мед.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 4
Потім - хрін.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 5
Солимо, перчим.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 6
Гарненько перемішуємо вінчиком або виделкою.
м'ятно-гірчичний соус - фото крок 7
Можна подавати відразу ж, а можна закрутити в баночку і зберігати деякий час в холодильнику. Готово!

Схожі рецепти