М'ятно-шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Не так давно я відкрила для себе поєднання двох яскравих інгредієнтів: шоколаду та м'яти. Спочатку відчувається солодкий відтінок, а потім освіжаючий смак обволікає рот. Цей ефект я захотіла повторити!
Ця національна американська випічка дуже популярна. Її продають скаути, а також вона часто лежить на прилавках магазинів. Тепер і ви дізнаєтеся про те, як приготувати м'ятно-шоколадне печиво. Для складу вам знадобиться або м'ятна помадка, або кондитерські шоколадний капчи, ще звані чіпсами. Вироби дуже сподобаються дітям!
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Какао - 60 грам
- Коричневий цукор - 180 грам
- Шоколадні краплі - 360 грам (темний шоколад)
- М'ятні краплі - 135 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор білий - 150 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску просійте борошно з содою і сіллю.
2. Потім в ту ж миску просійте какао. Перемішайте.
3. За допомогою міксера збийте м'яке вершкове масло з цукром.
4. Введіть яйця і вимішують масу ще 2 хвилини.
5. Всипте суху суміш. Замішайте тісто.
6. В кінці додайте в тісто м'ятні і шоколадні краплі. Залиште тісто під харчовою плівкою в холодильнику на 30-60 хвилин.
7. Через деякий час сформуйте печиво. Викладіть вироби на деко, застелений пергаментним папером.
8. Запікайте печиво 10 хвилин в духовці при 180 градусах. Подавайте вироби остиглими. Приємного чаювання!