Рецепт М'ятно-шоколадне печиво фото

М'ятно-шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Не так давно я відкрила для себе поєднання двох яскравих інгредієнтів: шоколаду та м'яти. Спочатку відчувається солодкий відтінок, а потім освіжаючий смак обволікає рот. Цей ефект я захотіла повторити!

Ця національна американська випічка дуже популярна. Її продають скаути, а також вона часто лежить на прилавках магазинів. Тепер і ви дізнаєтеся про те, як приготувати м'ятно-шоколадне печиво. Для складу вам знадобиться або м'ятна помадка, або кондитерські шоколадний капчи, ще звані чіпсами. Вироби дуже сподобаються дітям!

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Какао - 60 грам
  • Коричневий цукор - 180 грам
  • Шоколадні краплі - 360 грам (темний шоколад)
  • М'ятні краплі - 135 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор білий - 150 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 1
1. У глибоку миску просійте борошно з содою і сіллю.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 2
2. Потім в ту ж миску просійте какао. Перемішайте.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 3
3. За допомогою міксера збийте м'яке вершкове масло з цукром.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 4
4. Введіть яйця і вимішують масу ще 2 хвилини.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 5
5. Всипте суху суміш. Замішайте тісто.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 6
6. В кінці додайте в тісто м'ятні і шоколадні краплі. Залиште тісто під харчовою плівкою в холодильнику на 30-60 хвилин.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 7
7. Через деякий час сформуйте печиво. Викладіть вироби на деко, застелений пергаментним папером.
м'ятно-шоколадне печиво - фото крок 8
8. Запікайте печиво 10 хвилин в духовці при 180 градусах. Подавайте вироби остиглими. Приємного чаювання!

Схожі рецепти