М'ясо в татарському
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт м'яса по-татарськи, який є своєрідною візиткою карткою татарської кухні, має дійсно багато шанувальників.
М'ясо в татарському - це неймовірно ароматне, смачне і ситне печеня, яке стане родзинкою обіду або вечері в холодну пору року. Приготувати його зможе навіть новачок в кулінарії завдяки докладного опису послідовності дій, наявного нижче. Отже, Рецептор опосередкованого порожнього простору в татарському!
- Баранина або яловичина - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Топлене масло - 100-150 грам
- Бульйон - 300-500 мілілітрів
- Цибулина - 2 штуки
- Солоні огірки - 5-6 штук
- Томатна паста - 100-150 грам (або помідори)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Рецепт приготування м'яса по-татарськи виявиться дуже простим, при наявності всіх необхідних інгредієнтів.

2. Цибулини очистити і нарізати.

3. Солоні огірки краще очистити від шкірки, щоб вони були м'якше. Порізати тонкими смужками.

4. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими порційними шматочками.

5. У сковороду з високими бортами покласти топлене масло і добре його розігріти. Відправити туди м'ясо і на сильному вогні підсмажити до рум'яної скоринки.

6. М'ясо поки відкласти в сторону на окремій тарілці.

7. На цій же сковороді посмажити цибулю до золотистого кольору.

8. М'ясо додати до цибулі, посолити і поперчити за смаком. Все добре перемішати.

9. Саме час додати помідори (подрібнені і без шкірки) або томатну пасту.

10. Томити кілька хвилин, щоб вийшла зайва волога, а м'ясо просочилося помідорами.

11. Залити м'ясо бульйоном і тушкувати на повільному вогні, поки не стане м'яким.

12. В окремій каструльці або сковороді злегка припустити огірки, додавши до них бульйон.

13. На чисту сковороду покласти трохи топленого масла і добре розігріти. Картоплю очистити і нарізати невеликими брусочками. Надіслати на сковороду і посмажити до готовності.

14. До майже готового м'яса додати картоплю і огірки.

15. Накрити сковороду кришкою і томити на повільному вогні 10-15 хвилин. М'ясо по-татарськи в домашніх умовах майже готове до подачі, залишилося тільки прикрасити свіжою зеленню.