Рецепт М'ясо в татарському фото

М'ясо в татарському
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі рецепт м'яса по-татарськи, який є своєрідною візиткою карткою татарської кухні, має дійсно багато шанувальників.

М'ясо в татарському - це неймовірно ароматне, смачне і ситне печеня, яке стане родзинкою обіду або вечері в холодну пору року. Приготувати його зможе навіть новачок в кулінарії завдяки докладного опису послідовності дій, наявного нижче. Отже, Рецептор опосередкованого порожнього простору в татарському!

  • Баранина або яловичина - 500 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Топлене масло - 100-150 грам
  • Бульйон - 300-500 мілілітрів
  • Цибулина - 2 штуки
  • Солоні огірки - 5-6 штук
  • Томатна паста - 100-150 грам (або помідори)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
м'ясо в татарському - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-татарськи виявиться дуже простим, при наявності всіх необхідних інгредієнтів.
м'ясо в татарському - фото крок 2
2. Цибулини очистити і нарізати.
м'ясо в татарському - фото крок 3
3. Солоні огірки краще очистити від шкірки, щоб вони були м'якше. Порізати тонкими смужками.
м'ясо в татарському - фото крок 4
4. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими порційними шматочками.
м'ясо в татарському - фото крок 5
5. У сковороду з високими бортами покласти топлене масло і добре його розігріти. Відправити туди м'ясо і на сильному вогні підсмажити до рум'яної скоринки.
м'ясо в татарському - фото крок 6
6. М'ясо поки відкласти в сторону на окремій тарілці.
м'ясо в татарському - фото крок 7
7. На цій же сковороді посмажити цибулю до золотистого кольору.
м'ясо в татарському - фото крок 8
8. М'ясо додати до цибулі, посолити і поперчити за смаком. Все добре перемішати.
м'ясо в татарському - фото крок 9
9. Саме час додати помідори (подрібнені і без шкірки) або томатну пасту.
м'ясо в татарському - фото крок 10
10. Томити кілька хвилин, щоб вийшла зайва волога, а м'ясо просочилося помідорами.
м'ясо в татарському - фото крок 11
11. Залити м'ясо бульйоном і тушкувати на повільному вогні, поки не стане м'яким.
м'ясо в татарському - фото крок 12
12. В окремій каструльці або сковороді злегка припустити огірки, додавши до них бульйон.
м'ясо в татарському - фото крок 13
13. На чисту сковороду покласти трохи топленого масла і добре розігріти. Картоплю очистити і нарізати невеликими брусочками. Надіслати на сковороду і посмажити до готовності.
м'ясо в татарському - фото крок 14
14. До майже готового м'яса додати картоплю і огірки.
м'ясо в татарському - фото крок 15
15. Накрити сковороду кришкою і томити на повільному вогні 10-15 хвилин. М'ясо по-татарськи в домашніх умовах майже готове до подачі, залишилося тільки прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти