М'ясо по-строгановски в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-строгановски - це маленькі шматочки м'яса в соусі. В якості інгредієнта найчастіше використовується яловичина або свинина, але можна зустріти варіанти і з курятиною, і навіть з печінкою.
Немає нічого складного - всього кілька простих кроків при підготовці, інше мультиварка зробить за вас. Поріжте і обсмажте в мультиварці цибулю. М'ясо дрібно наріжте, обваляйте в борошні і додайте до цибулі. Обсмажте разом до рум'яної скоринки. Залийте сумішшю сметани, томатної пасти, солі, цукру і перцю. Тушіте 1 час. На стіл подавайте з гарніром з рису або гречки. Смачного!
- М'ясо - 700 грам
- Крем - 200 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
Шматок м'яса наріжте соломкою.
Цибуля наріжте кільцями.
Обсмажте в мультиварці цибулю.
М'ясо обваляйте в борошні і додайте до цибулі. Смажте разом до рум'яної скоринки.
Сметану змішайте з томатною пастою, сіллю, цукром і перцем. Цією сумішшю залийте м'ясо і тушкуйте 1 час. На стіл подавайте з гарніром з рису або гречки.