Рецепт М'ясо по-строгановски в мультиварці фото

М'ясо по-строгановски в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

М'ясо по-строгановски - це маленькі шматочки м'яса в соусі. В якості інгредієнта найчастіше використовується яловичина або свинина, але можна зустріти варіанти і з курятиною, і навіть з печінкою.

Опис приготування:

Немає нічого складного - всього кілька простих кроків при підготовці, інше мультиварка зробить за вас. Поріжте і обсмажте в мультиварці цибулю. М'ясо дрібно наріжте, обваляйте в борошні і додайте до цибулі. Обсмажте разом до рум'яної скоринки. Залийте сумішшю сметани, томатної пасти, солі, цукру і перцю. Тушіте 1 час. На стіл подавайте з гарніром з рису або гречки. Смачного!

  • М'ясо - 700 грам
  • Крем - 200 грам
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
м'ясо по-строгановски в мультиварці - фото крок 1
Шматок м'яса наріжте соломкою.
м'ясо по-строгановски в мультиварці - фото крок 2
Цибуля наріжте кільцями.
м'ясо по-строгановски в мультиварці - фото крок 3
Обсмажте в мультиварці цибулю.
м'ясо по-строгановски в мультиварці - фото крок 4
М'ясо обваляйте в борошні і додайте до цибулі. Смажте разом до рум'яної скоринки.
м'ясо по-строгановски в мультиварці - фото крок 5
Сметану змішайте з томатною пастою, сіллю, цукром і перцем. Цією сумішшю залийте м'ясо і тушкуйте 1 час. На стіл подавайте з гарніром з рису або гречки.

Схожі рецепти