Салат по-строгановски
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов ви напевно коли-небудь їли, а ось чи відомий вам рецепт приготування салату по-строгановски? Якщо ні, це неодмінно потрібно виправити!
Зі знаменитим блюдом це салат по-строгановски ріднить наявність в інгредієнтах яловичини і сметани. М'ясо нарізають так само, як і на бефстроганов - тонкими смужками. У поєднанні з маринованими огірочками та цибулькою - ідеальна закуска!
Не знаю, як з'явився в цьому салаті болгарський перець - продукт для російської кухні, взагалі-то, не властивий - але вписався він сюди дуже вдало! на мій погляд, простий рецепт салату по-строгановски від цього тільки виграв.
У деяких варіантах цього салату пропонується використовувати оцет. Я цього не роблю - сні здається, маринованих огірків цілком достатньо. А ось гірчицю або хрін в заправку для салату варто додати - блюдо придбає нові відтінки смаку, які обов'язково вам сподобаються!
- Яловичина або телятина відварна - 300 грам
- Лук червоний - 1-2 штук
- Огірки мариновані - 4-5 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Крем - 2/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Гірчиця або хрін - 1-2 чайних ложок
Смачного!