Рецепт М'ясо по-німецьки фото

М'ясо по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо по-німецьки - це простий, але дуже вдалий варіант приготування буженини. Таке блюдо можна подавати не тільки гарячим, але і холодним. Також з ним вийдуть прекрасні закуски і бутерброди.

Рецепт приготування м'яса по-німецьки простий і доступний навіть для початківця кулінара:

1. Свинячий окіст вимити і просушити. Зробити невеликі надрізи гострим ножем по всій поверхні м'яса. Посолити і поперчити за смаком.

2. Морква вимити і очистити. Нарізати тонкими і маленькими брусочками.

3. Часник очистити і порізати навпіл.

4. Сало нарізати невеликими шматочками.

5. В отримані надрізи на м'ясі відправити шматочки моркви, сала і часнику. Нашпигувати окіст з усіх боків.

6. Цибулини очистити і порізати товстими кільцями. Обкласти м'ясо цибулею і відправити в холодильник мінімум на 2 годину.

7. Гірчицю змішати з лимонним соком і медом. Якщо мед густий, то його слід трохи розігріти на паровій бані. Соус ретельно змішати до однорідної консистенції.

8. Окіст дістати з холодильника і звільнити від цибулі (він більше не знадобиться).

9. Добре змастити м'ясо соусом і щільно обмотати фольгою. Відправити в розігріту духовку.

10. М'ясо по-німецьки в домашніх умовах буде готово мінімум через 1.5 годину. Подавати його можна відразу або вже добре охолодженим.

Смачного!


  • Окіст свинячий - 1-1.5 кілограма
  • Цибулина - 4-5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сало - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Рецепт приготування м'яса по-німецьки простий і доступний навіть для початківця кулінара:

1. Свинячий окіст вимити і просушити. Зробити невеликі надрізи гострим ножем по всій поверхні м'яса. Посолити і поперчити за смаком.

2. Морква вимити і очистити. Нарізати тонкими і маленькими брусочками.

3. Часник очистити і порізати навпіл.

4. Сало нарізати невеликими шматочками.

5. В отримані надрізи на м'ясі відправити шматочки моркви, сала і часнику. Нашпигувати окіст з усіх боків.

6. Цибулини очистити і порізати товстими кільцями. Обкласти м'ясо цибулею і відправити в холодильник мінімум на 2 годину.

7. Гірчицю змішати з лимонним соком і медом. Якщо мед густий, то його слід трохи розігріти на паровій бані. Соус ретельно змішати до однорідної консистенції.

8. Окіст дістати з холодильника і звільнити від цибулі (він більше не знадобиться).

9. Добре змастити м'ясо соусом і щільно обмотати фольгою. Відправити в розігріту духовку.

10. М'ясо по-німецьки в домашніх умовах буде готово мінімум через 1.5 годину. Подавати його можна відразу або вже добре охолодженим.

Смачного!

Схожі рецепти