М'ясо по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-німецьки - це простий, але дуже вдалий варіант приготування буженини. Таке блюдо можна подавати не тільки гарячим, але і холодним. Також з ним вийдуть прекрасні закуски і бутерброди.
Рецепт приготування м'яса по-німецьки простий і доступний навіть для початківця кулінара:
1. Свинячий окіст вимити і просушити. Зробити невеликі надрізи гострим ножем по всій поверхні м'яса. Посолити і поперчити за смаком.
2. Морква вимити і очистити. Нарізати тонкими і маленькими брусочками.
3. Часник очистити і порізати навпіл.
4. Сало нарізати невеликими шматочками.
5. В отримані надрізи на м'ясі відправити шматочки моркви, сала і часнику. Нашпигувати окіст з усіх боків.
6. Цибулини очистити і порізати товстими кільцями. Обкласти м'ясо цибулею і відправити в холодильник мінімум на 2 годину.
7. Гірчицю змішати з лимонним соком і медом. Якщо мед густий, то його слід трохи розігріти на паровій бані. Соус ретельно змішати до однорідної консистенції.
8. Окіст дістати з холодильника і звільнити від цибулі (він більше не знадобиться).
9. Добре змастити м'ясо соусом і щільно обмотати фольгою. Відправити в розігріту духовку.
10. М'ясо по-німецьки в домашніх умовах буде готово мінімум через 1.5 годину. Подавати його можна відразу або вже добре охолодженим.
Смачного!
- Окіст свинячий - 1-1.5 кілограма
- Цибулина - 4-5 штук
- Морква - 1 штука
- Сало - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Свинячий окіст вимити і просушити. Зробити невеликі надрізи гострим ножем по всій поверхні м'яса. Посолити і поперчити за смаком.
2. Морква вимити і очистити. Нарізати тонкими і маленькими брусочками.
3. Часник очистити і порізати навпіл.
4. Сало нарізати невеликими шматочками.
5. В отримані надрізи на м'ясі відправити шматочки моркви, сала і часнику. Нашпигувати окіст з усіх боків.
6. Цибулини очистити і порізати товстими кільцями. Обкласти м'ясо цибулею і відправити в холодильник мінімум на 2 годину.
7. Гірчицю змішати з лимонним соком і медом. Якщо мед густий, то його слід трохи розігріти на паровій бані. Соус ретельно змішати до однорідної консистенції.
8. Окіст дістати з холодильника і звільнити від цибулі (він більше не знадобиться).
9. Добре змастити м'ясо соусом і щільно обмотати фольгою. Відправити в розігріту духовку.
10. М'ясо по-німецьки в домашніх умовах буде готово мінімум через 1.5 годину. Подавати його можна відразу або вже добре охолодженим.
Смачного!