Рецепт М'ясний пиріг на кефірі фото

М'ясний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Кефір
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Поділюся з вами рецептом приготування м'ясного пирога на кефірі. Ситний, ароматний… ну хіба можна не закохатися в таку смачну альтернативу звичному обіду або вечері? Спробуйте, смачно дуже!

Розповім, як приготувати м'ясний пиріг на кефірі, смачний і ніжний, ситний і ароматний. Запевняю, вам сподобається! Кого б я не пригостила цим пирогом, всі були задоволені: та діти, і дорослі, і справжні витончені гурмани, і прості любителі поїсти. Впевнена, вас він теж не розчарує!

  • Борошно - 400 грам
  • Кефір - 200 грам
  • Свинина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 0.5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
м'ясний пиріг на кефірі - фото крок 1
1. Для тесту віночком збиваємо кефір і соду. Повинні піти бульбашки. Після цього додамо яйце, трохи солі і борошно. Перемішаємо ретельно.
м'ясний пиріг на кефірі - фото крок 2
2. Тісто поки помістимо в морозилку. Тим часом зробимо начинку. За допомогою комбайна подрібнити м'ясо, цибуля, зелень, додамо також трохи спецій і вершки. Перемішаємо.
м'ясний пиріг на кефірі - фото крок 3
3. Тепер дістанемо тісто, розкачати. Викладемо на нього начинку і заліпимо краю до центру.
м'ясний пиріг на кефірі - фото крок 4
4. Має вийти подобу великого пельмені. Розкачати його, потикати ножем і зробимо по центру отвір для виходу пари.
м'ясний пиріг на кефірі - фото крок 5
5. Готову корж змажемо маслом і посиплемо кунжутом. Запікаємо 40 хвилин при 185 градусах в духовці. Готово!

Схожі рецепти