М'ясний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом приготування м'ясного пирога на кефірі. Ситний, ароматний… ну хіба можна не закохатися в таку смачну альтернативу звичному обіду або вечері? Спробуйте, смачно дуже!
Розповім, як приготувати м'ясний пиріг на кефірі, смачний і ніжний, ситний і ароматний. Запевняю, вам сподобається! Кого б я не пригостила цим пирогом, всі були задоволені: та діти, і дорослі, і справжні витончені гурмани, і прості любителі поїсти. Впевнена, вас він теж не розчарує!
- Борошно - 400 грам
- Кефір - 200 грам
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Для тесту віночком збиваємо кефір і соду. Повинні піти бульбашки. Після цього додамо яйце, трохи солі і борошно. Перемішаємо ретельно.
2. Тісто поки помістимо в морозилку. Тим часом зробимо начинку. За допомогою комбайна подрібнити м'ясо, цибуля, зелень, додамо також трохи спецій і вершки. Перемішаємо.
3. Тепер дістанемо тісто, розкачати. Викладемо на нього начинку і заліпимо краю до центру.
4. Має вийти подобу великого пельмені. Розкачати його, потикати ножем і зробимо по центру отвір для виходу пари.
5. Готову корж змажемо маслом і посиплемо кунжутом. Запікаємо 40 хвилин при 185 градусах в духовці. Готово!