М'ясний хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний хліб в мультиварці, особисто для мене, став справжнім відкриттям. Раніше мені не доводилося випікати нічого подібного в мультиварці, і ось я спробував…вийшло чудово!
Рецепт м'ясного хліба в мультиварці, приготованого в домашніх умовах, прийшов до нас з Америки. Різниця лише в тому, що раніше не було мультіварок. Рецепт був популярний в роки економічного занепаду. Люди змішували все, що було в холодильнику, з фаршем, а потім м'ясна маса випікається в духовці. Пройшло багато років, і у рецепта з'явилися нові шанувальники, адже дійсно ж смачно!
- Фарш - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Глібу čerstvyj - 3 скибочки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Картопля відварна - 5 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
Фарш підійде будь-який: свинячий, курячий або ж яловичий.
Додайте до фаршу яйця і порізану цибулю.
Скибочки хліба замочіть в молоці.
Додаємо до фаршу сіль і спеції.
Також додайте відварну картоплю, порізаний кубиками.
Дно чаші мультиварки змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.
Ретельно перемішайте фарш з іншими інгредієнтами. Помістіть отриману масу в чашу мультиварки. Готуємо в режимі "випічка" 1 час.
Готовий хліб слід остудити в мультиварці. Смачного!