Рецепт М'ясні кишеньки з цибулею і зеленню фото

М'ясні кишеньки з цибулею і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Хочу запропонувати вам рецепт апетитного гарячого блюда. Сам процес приготування нескладний, а ось результат вас точно здивує і порадує. Запам'ятовуйте рецепт!

Покажу детально, як приготувати м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню, сухариками і ковбасками. Начинка, звичайно, може бути абсолютно будь-який, ви можете додати курочку, сир, гриби, будь-які спеції. Подавати до столу страву можна як з гарніром, так і просто з соусом. Апетитно і дуже смачно, пробуйте!

  • Відбивна на кістки - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Зелень - 2-3 Ст. Ложок
  • Копчені ковбаски - 100 грам (по бажанню)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, чебрець, шавлія)
  • Сухарики - 100 грам
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть цибулю, селера і зелень.
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 2
2. На сковороді з вершковим маслом обсмажити цибулю і селеру до м'якості, додайте ковбаски. Посоліть і поперчіть трохи начинку, додайте спеції. Викладіть сухарики і зелень, перемішайте і зніміть з вогню.
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 3
3. Відбивні вимийте, обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробіть надрізи, щоб вийшли кишеньки. Трохи підсолити за смаком, додайте при бажанні щіпку перцю.
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 4
4. Акуратно наповніть м'ясо начинкою і обваляйте в борошні з усіх боків.
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 5
5. Розігрійте на сковороді (дуже зручно робити на тій, яку потім можна поставити в духовку) рослинна олія. Викладіть відбивні і на сильному вогні обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню - фото крок 6
6. Обсмажене м'ясо відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте близько 20 хвилин до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти