М'ясні кишеньки з цибулею і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт апетитного гарячого блюда. Сам процес приготування нескладний, а ось результат вас точно здивує і порадує. Запам'ятовуйте рецепт!
Покажу детально, як приготувати м'ясні кишеньки з цибулею і зеленню, сухариками і ковбасками. Начинка, звичайно, може бути абсолютно будь-який, ви можете додати курочку, сир, гриби, будь-які спеції. Подавати до столу страву можна як з гарніром, так і просто з соусом. Апетитно і дуже смачно, пробуйте!
- Відбивна на кістки - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Зелень - 2-3 Ст. Ложок
- Копчені ковбаски - 100 грам (по бажанню)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, чебрець, шавлія)
- Сухарики - 100 грам
- Борошно - 1/4 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Очистіть і подрібніть цибулю, селера і зелень.
2. На сковороді з вершковим маслом обсмажити цибулю і селеру до м'якості, додайте ковбаски. Посоліть і поперчіть трохи начинку, додайте спеції. Викладіть сухарики і зелень, перемішайте і зніміть з вогню.
3. Відбивні вимийте, обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробіть надрізи, щоб вийшли кишеньки. Трохи підсолити за смаком, додайте при бажанні щіпку перцю.
4. Акуратно наповніть м'ясо начинкою і обваляйте в борошні з усіх боків.
5. Розігрійте на сковороді (дуже зручно робити на тій, яку потім можна поставити в духовку) рослинна олія. Викладіть відбивні і на сильному вогні обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
6. Обсмажене м'ясо відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте близько 20 хвилин до готовності.
Смачного!
Смачного!