М'ясні кишеньки з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям цього (вже став класичним) поєднання м'яса і консервованих ананасів хочу порадити спробувати нескладне у виконанні, але неймовірно апетитне гаряче блюдо. Чи згодні?
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати м'ясні кишеньки з ананасами. Мінімум інгредієнтів і зусиль, а в результаті вийде класне блюдо для всієї родини. Подавати до столу такі кишеньки можна з соусом або гарніром за смаком. Якщо ще не затвердили ваше святкове меню, то рекомендую придивитися до цього рецепту.
- Свинина - 1.5 кілограма
- Кільця ананасів - 4-5 штук
- Сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (перець, орегано, базилік, чебрець і т.Д.)
1. Ось такий досить невеликий набір інгредієнтів вам потрібно.
2. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів. Свинину вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Акуратно зробіть надрізи, щоб вийшли свого роду кишеньки.
3. М'ясо посоліть і натріть спеціями з усіх боків. Викладіть його в жароміцних форму.
4. Ананаси наріжте невеликими кубиками.
5. Наповніть м'ясо ананасами і відправте форму в духовку хвилин на 40.
6. Після дістаньте акуратно форму.
7. Присипте кишеньки тертим сиром. Надішліть назад в духовку і запікайте ще хвилин 10-15 до утворення апетитною скоринки.
8. Ось така краса вийшла в результаті.
Смачного!
Смачного!