Рецепт М'ясні кишеньки з чорносливом фото

М'ясні кишеньки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна свинина з апетитною і пікантною начинкою - ось таке блюдо я хочу запропонувати вам. Для святкового столу або на кожен день, для дорослих і дітей, такі кишеньки припадуть до смаку всім!

Опис приготування:

Хотілося б розповісти вам, як приготувати м'ясні кишеньки з чорносливом легко і смачно. Щоб начинка була більш соковитою і цікавою, рекомендую додати трохи кислого яблучка і шматочок сиру. Для любителів солодких ноток в гарячих м'ясних стравах можна використовувати жменю родзинок, буде дуже класно. Такі кишеньки стануть прикрасою вашого столу!

  • Свинина - 600 грам
  • Чорнослив - 50 грам(+ родзинки за бажанням)
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 1
1. Свинину вимийте, просушіть трохи і наріжте порційними відбивними. Акуратно зробіть надріз, щоб вийшов"кишеньку" для начинки.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 2
2. Щоб м'ясо було більш соковитим і апетитним, рекомендую попередньо його замаринувати. Для цього в глибоку миску надішліть масло, мідь, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і спеції. Все як слід перемішайте і викладіть свинину в маринад. Залиште мінімум на півгодинки.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 3
3. Поки маринується м'ясо, можна зайнятися начинкою. Подрібніть кубиками очищене яблуко і чорнослив. Невеликими пластинками наріжте сир. Підготуйте родзинки, якщо використовуєте його.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 4
4. Дістаньте свинину з маринаду, помістіть в кишеню начинку.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 5
5. Викладіть кожен шматочок на окремий лист фольги. Щоб начинка залишалася всередині, можна закріпити її зубочистками.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 6
6. Щільно загорніть фольгу, викладіть конвертики на деко. Надішліть в розігріту духовку і запікайте близько 40-45 хвилин при температурі 200 градусів.
м'ясні кишеньки з чорносливом - фото крок 7
7. Після приготування залиште м'ясо"відпочити" в фользі ще хвилин на 10-15 перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти