М'ясні кишеньки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна свинина з апетитною і пікантною начинкою - ось таке блюдо я хочу запропонувати вам. Для святкового столу або на кожен день, для дорослих і дітей, такі кишеньки припадуть до смаку всім!
Хотілося б розповісти вам, як приготувати м'ясні кишеньки з чорносливом легко і смачно. Щоб начинка була більш соковитою і цікавою, рекомендую додати трохи кислого яблучка і шматочок сиру. Для любителів солодких ноток в гарячих м'ясних стравах можна використовувати жменю родзинок, буде дуже класно. Такі кишеньки стануть прикрасою вашого столу!
- Свинина - 600 грам
- Чорнослив - 50 грам(+ родзинки за бажанням)
- Яблуко - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
1. Свинину вимийте, просушіть трохи і наріжте порційними відбивними. Акуратно зробіть надріз, щоб вийшов "кишеньку" для начинки.
2. Щоб м'ясо було більш соковитим і апетитним, рекомендую попередньо його замаринувати. Для цього в глибоку миску надішліть масло, мідь, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і спеції. Все як слід перемішайте і викладіть свинину в маринад. Залиште мінімум на півгодинки.
3. Поки маринується м'ясо, можна зайнятися начинкою. Подрібніть кубиками очищене яблуко і чорнослив. Невеликими пластинками наріжте сир. Підготуйте родзинки, якщо використовуєте його.
4. Дістаньте свинину з маринаду, помістіть в кишеню начинку.
5. Викладіть кожен шматочок на окремий лист фольги. Щоб начинка залишалася всередині, можна закріпити її зубочистками.
6. Щільно загорніть фольгу, викладіть конвертики на деко. Надішліть в розігріту духовку і запікайте близько 40-45 хвилин при температурі 200 градусів.
7. Після приготування залиште м'ясо "відпочити" в фользі ще хвилин на 10-15 перед подачею. Смачного!