М'ясна запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування запіканки в мультиварці - дуже простий і швидкий процес. Блюдо готується з м'ясного фаршу, картоплі, морква і цибуля. Подається до столу в гарячому вигляді, на обід або на вечерю.
Приготуємо м'ясну запіканку в мультиварці в домашніх умовах. Інгредієнти викладаються шарами в чашу мультиварки. Першим шаром викладаємо картопля, зверху кладемо м'ясний фарш, змішаний з яйцем і солью.Ззатем шар тертої моркви і цибулі, порізаного півкільцями. Останній шар - картопля, змащений майонезом. Запікаємо страву до звукового сигналу, виставивши таймер на 50 хвилин. Хай щастить!
- Фарш - 300 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Картопля очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. У чашу мультиварки вливаємо трохи масла, викладаємо шар картоплі.
М'ясний фарш змішуємо з яйцем і сіллю.
На картопля викладаємо шар м'ясного фаршу.
Викладаємо терту моркву.
Нарізаємо півкільцями цибулю, кладемо на моркву.
Викладаємо другий шар картоплі і змащуємо його майонезом. Виставляємо режим "випічка" з 50 хвилин.
Смачного!