Лобіо з квасолі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лобіо з квасолі з куркою - для тих, хто хоче по-новому спробувати грузинське блюдо. Ніжні шматочки курки зі свіжою квасолею і овочами - як раз те, чого хочеться навесні.
Для багатьох лобіо - це квасоля червона або біла просто тушкована. У Грузії існує безліч рецептів цього блюда. Більш ситні варіанти припускають м'ясо або яйця серед традиційних інгредієнтів. Особисто мені більше подобається лобіо із стручкової квасолі: її не потрібно попередньо замочувати, готується швидше, та й більш легке блюдо виходить) Для приготування лобіо з квасолі з куркою найкраще брати філе куряче. А також додавати спецій по-більше (хміль-сунелі, наприклад).
- Стручковая фасоль - 400 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 5-6 штук
- Морквина - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Курку поріжте кубиками і обсмажте в олії до рум'яного кольору.
Додаємо до курки крупно нарізану цибулю, солимо і перчимо.
Тепер додаємо дрібно нарізану цибулю і тонко нарізану моркву кільцями.
Додаємо порубаний часник і спеції. Тепер викладаємо також стручки квасолі, заливаємо водою і тушкуємо до готовності.
Подаємо страву гарячою, щедро прикрасивши зеленню. Ось такий простий рецепт лобіо з квасолі з куркою тепер і у Вашому розпорядженні. Смачного)