Рецепт Літній борщ з кабачками фото

Літній борщ з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Рецепт приготування річного борщу з кабачками. Легке і смачне вегетаріанське блюдо.

Експериментуючи з приготуванням традиційного борщу виходить нове смачна страва. Велика кількість корисних свіжих овочів роблять борщ дуже смачним.

  • Рослинної олії - 100 мілілітрів
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Перець мелений і сіль - - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Кабачки - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Буряк - 2 штуки
  • Капуста - 200 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
літній борщ з кабачками - фото крок 1
1. В першу чергу очищаємо і нарізаємо моркву, кружечками нашаткувати тоненько молодої капусти. Щоб страва не вийшло не корисним і несмачним - головне не перетримувати молоді овочі при варінні. У киплячу воду кидаємо капусту і моркву.
літній борщ з кабачками - фото крок 2
2. Чистимо і нарізаємо картоплю. Для зменшення крохмалю в картоплі його необхідно добре помити. Тільки закипить капуста додаємо картоплю. Вогонь зменшити і готуємо піджарку. Очищаємо і нарізаємо цибулю маленькими шматочками. Чистимо і дрібно ріжемо соломкою або ж кубиками другу морква. У друшляку промиваємо буряк. Вода повинна стекти.
літній борщ з кабачками - фото крок 3
3. Розігріваємо олію, passiruem цибулю, додаємо буряк і морква тушкуємо, постійно помішуючи хвилин 5. Після додаємо сік лимона, для закриття кольору буряка, не даючи їй фарбувати інші овочі.
літній борщ з кабачками - фото крок 4
4. Тепер треба вимити кабачок і нарізаємо великими шматочками. В іншу сковороду вливаємо олію, розігріваємо, додаємо кабачки, і на маленькому вогні з закритою кришкою тушкуємо хвилин 5. Весь час помішувати.
літній борщ з кабачками - фото крок 5
5. Тепер слід дрібно порізати зелень, так само дрібно ріжемо часник і чилі. Томати моєму, воді даємо стекти, і ріжемо їх на часточки. Звичайно, можна різати і кубиками.
літній борщ з кабачками - фото крок 6
6. Як тільки картопля стає м'яким додаємо кабачки в борщ. Туди ж йде піджарка з томатів зелені моркви цибулі та часнику. Перчимо солимо і залишаємо на маленькому вогні приблизно 2-3 хвилини. Блюдо готово.

Схожі рецепти