Рецепт Літній пиріг з кабачками і сиром фото

Літній пиріг з кабачками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам ще один рецепт приготування річного пирога, на цей раз - з кабачками і сиром. Виходить такий пиріг дуже вологим, ніжним і ароматним, а також поживним і дуже смачним!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати річний пиріг з кабачками і зеленню - неймовірно ніжний і смачний пиріг, який з легкістю стане окрасою вашого літнього столу! Кабачки для того рецепта краще брати свіжі, Ви можете додати і інші овочі або будь-які спеції за смаком. Такий пиріг підійде як для святкового столу, так і для звичайного сімейного обіду.

  • Кабачок - 450 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Борошно - 170 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Оливкова олія - 30 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
літній пиріг з кабачками і сиром - фото крок 1
1. Змішайте натертий на крупній тертці кабачок, натертий на дрібній тертці сир і цибулю, подрібнений в блендері.
літній пиріг з кабачками і сиром - фото крок 2
2. В окремій ємності протягом декількох хвилин збивайте міксером яйця, додаючи при цьому масло. Вилийте яєчну суміш в начинку, просійте туди борошно, додайте соду, сіль, розпушувач, перець і спеції. В кінці додайте зелень.
літній пиріг з кабачками і сиром - фото крок 3
3. Добре все перемішайте. Форму для випікання застеліть пергаментним папером і змастіть оливковою олією. Вилийте тісто у форму, випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти