Літній пиріг з кабачками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ще один рецепт приготування річного пирога, на цей раз - з кабачками і сиром. Виходить такий пиріг дуже вологим, ніжним і ароматним, а також поживним і дуже смачним!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати річний пиріг з кабачками і зеленню - неймовірно ніжний і смачний пиріг, який з легкістю стане окрасою вашого літнього столу! Кабачки для того рецепта краще брати свіжі, Ви можете додати і інші овочі або будь-які спеції за смаком. Такий пиріг підійде як для святкового столу, так і для звичайного сімейного обіду.
- Кабачок - 450 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Борошно - 170 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Оливкова олія - 30 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Змішайте натертий на крупній тертці кабачок, натертий на дрібній тертці сир і цибулю, подрібнений в блендері.
2. В окремій ємності протягом декількох хвилин збивайте міксером яйця, додаючи при цьому масло. Вилийте яєчну суміш в начинку, просійте туди борошно, додайте соду, сіль, розпушувач, перець і спеції. В кінці додайте зелень.
3. Добре все перемішайте. Форму для випікання застеліть пергаментним папером і змастіть оливковою олією. Вилийте тісто у форму, випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45 хвилин. Смачного!