Листковий салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий в приготуванні і смачний повсякденний салатик. Для якого підійдуть м'ясні частини курки: філе, ніжка або крильця.
Відваріть для салату курку та овочі, остудіть. Овочі очистіть і натріть на тертці. Курку і огірки поріжте. Зберіть салат шарами. Порада:, не кладіть занадто багато майонезу, інакше шари можуть розтектися. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Огірок маринований - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 1 Ст. Ложка
- Майонез - За смаком
Приготуйте продукти для салату. Овочі та м'ясо вимийте ретельно і поставте в окремих каструльках варитися до готовності.
Очистіть цибулину велику або візьміть дві середніх. Поріжте максимально тонко півкільцями. Обсмажте до готовності цибулю на рослинній олії з сіллю і чорним перцем меленим.
Куряче філе порізати не великими кубиками.
Мариновані огірки також потрібно порізати, тільки кубиками меншого розміру.
Картоплю і моркву очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
Візьміть порційні тарілочки. Поставте сервіровки кільця. Зберіть салат шарами чергуючи кожен з майонезом. Спочатку картопля, потім огірок, морква, курка.
За допомогою преса зніміть кільце, зверху покладіть цибулю смажений. Можна посипати салат зеленню. Приємного!