Рецепт Листковий салат «Королівська шуба» фото

Листковий салат «Королівська шуба»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Креветки , Морепродукти , Яйця , Морква , Червона риба , Крабові палички
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Пасха
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Шуба" - відоме блюдо, яке ми часто включаємо в раціон. Але для урочистостей і свят більше підійде рецепт, як приготувати листковий салат"Королівська шуба" . Це королівське частування.

Опис приготування:

Цей салат дуже сподобається любителям морепродуктів і риби. Він дуже насичений і ситний. Сіль і перець я не додавала, так як червона риба і крабові палички містять в собі сіль. Прикрашайте салатик на свій смак, я запропонувала свій варіант. Пробуйте і експериментуйте!

  • Картопля відварна - 1-2 штук
  • Морква відварна - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Крабові палички - 200 грам
  • Риба червона солона - 200 грам
  • Креветки очищені - 200 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Йогурт несолодкий - 100 грам
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
листковий салат
1. Картоплю треба очистити і нарізати невеликими кубиками.
листковий салат
2. Відварені круто яйця подрібніть ножем.
листковий салат
3. Відварену моркву очистіть і натріть на великій тертці.
листковий салат
4. Крабові палички дрібно наріжте.
листковий салат
5. Червону рибу подрібніть і залиште кілька смужок для прикраси.
листковий салат
6. Очищені креветки обсмажте, щоб їх смак став яскравішим. Для цього в оливковій олії обсмажте розчавлений часник, приберіть його, надішліть креветки на сковороду і 2-3 хвилини смажте на сильному вогні, помішуючи. Збризніть лимонним соком.
листковий салат
7. Майонез змішайте з йогуртом і почніть збирати салат. Шар картоплі покрийте майонезом, потім - шар риби і цибулю-порей, нарізаний тонкими кільцями.
листковий салат
8. Лук покрийте майонезом, викладіть креветки, потім - яйця. Змастіть все майонезом і черговим шаром покладіть крабові палички, потім майонез, морква і знову майонез.
листковий салат
9. Прикрасьте салат кільцями цибулі-порею, трояндою з червоної риби і скибочками лимона.

Схожі рецепти