Листкові пиріжки з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ці чудові листкові пиріжки з вишнею прямо у себе вдома. Соковита вишнева начинка прекрасно поєднується з ніжним листковим тістом. Пиріжки - пальчики оближеш!
До вашої уваги, класичний рецепт приготування листкових пиріжків з вишнею. В якості начинки ви можете використовувати, як свіжу вишню, так і заморожену. Я використовував заморожену, попередньо її розморозивши при кімнатній температурі. Так само, попередньо підготуйте листкове бездріжджове тісто, з котрого, пізніше будуть сфорязикні наші пиріжки. Покрокові фото приготування листкових пиріжків з вишнею додаються. Хай щастить!
- Листкове тісто - 500 грам (бездрожжевое)
- Вишня - 500 грам( заморожена)
- Цукор - 5-7 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
Розморожену вишню поріжте на шматочки. У каструлі змішайте її з цукром і крохмалем.
Варіть на повільному вогні. Варити до загустіння, помішуючи. Потім остудити до кімнатної температури.
Листкове тісто розкачати і порізати на шматочки. Викладіть на папір для запікання.
У центр кожного шматочка викладаємо начинку.
Надійно закріпіть краю майбутніх пиріжків з допомогою вилки.
Яйце перемішайте з невеликою кількістю води. Отриманою сумішшю змастіть пиріжки. Випікати 20-25 хвилин, в розігрітій до 200 градусів духовці.
Готово! Смачного!