Листкові пиріжки з вишнею на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати листкові пиріжки з вишнею на пиві - смачну і красиву випічку з начинкою з вишні та цукру. Тісто готується на пиві і маргарині, через що стає листковим.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати листкові пиріжки з вишнею на пиві. Пиріжки дуже смачні, солодкі, з хрусткою скоринкою. В якості начинки ви можете використовувати не тільки вишню, немає я Басейн. Перед випіканням обов'язково зробіть надрізи на пиріжках, щоб вони не полопалися при випіканні і щоб начинка була трохи видно, від цього випічка стає ще красивішим!
- Борошно - 800 грам(600г для тесту, 200г для розкочування)
- Маргарин - 450 грам
- Світле пиво - 250 мілілітрів
1. У борошно натріть на крупній тертці маргарин, перетріть все руками в крихту. Додайте пиво, замісіть ложкою тісто. Коли воно перестане липнути до рук, поставте його на 2 години в холодильник.
2. Після цього дістаньте тісто з холодильника і замісити його руками, додаючи борошно, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук.
3. Розкачайте тісто в великої не дуже тонкий пласт. Частка шар квадратики. На кожен викладіть половину чайної ложки крохмалю, вишні і присипте половиною чайної ложки цукру. Заліпіть пиріжки у формі квадратиків або трикутників.
4. Зверху зробіть отвори, щоб тісто не полопалися при випіканні. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!