Листкові булочки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, а ви не знаєте, ніж їх пригостити, то приготуйте листкові булочки з сиром. Це дуже просто. Особливо рецепт сподобається тим, хто любить випічку з солоною начинкою.
Якщо вам цікаво, як приготувати листкові булочки з сиром, то прочитайте цей рецепт. Спробуйте, ви точно не пошкодуєте! Пікантні і ароматні, такі булочки будуть з'їдені буквально за лічені хвилини!
- Листкове тісто - 500 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
Тісто дістаньте з морозилки і розморозити. Розкачайте його в пласт 2-3 міліметра. Зверху змастіть плавленим сиром, розподіляючи його ложкою. Після натріть на тертці твердий сир, присипте їм тісто, рівномірно розподіливши.
Порубати часник і викладіть його до начинки. Потім поверніть тісто з сиром рулетиком. Розріжте його на рівні частини, щоб вийшли булочки.
Покладіть на деко пергамент. Потім викладіть на папір булочки. Розбийте в склянку яйце, збовтайте і змастіть їм поверхню булочок. Випікайте вироби в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.