Листкове тісто на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділиться цікавим способом, як приготувати листкове тісто на сковороді, - адже таким чином за десять хвилин можна спекти чудові коржі для торта або піци, нітрохи не переймаючись!
Якщо раптом у вас не працює духовка, або ж з якихось причин ви побоюєтеся в ній готувати, - мовляв, випічка це занадто складна справа, - не біда! Я розповім вам, як зробити листкове тісто на сковороді, і ви побачите, що так готувати торти або піцу взагалі простіше простого! Давайте подивимося!
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 0.5 склянки
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Трохи підтале масло і яйце змішуємо між собою.
2. Додамо цукор, воду, оцет і сіль. Перемішаємо.
3. Тепер потроху всипаємо борошно, постійно вимішуючи. Тісто має вийде, як пластилін.
4. Трохи потримаємо його в холодильнику, а потім присипаємо борошном і ділимо на 10 частин. З кожної частини тесту розгортаємо корж за розміром сковорідки.
5. Смажимо на сухій сковороді з двох сторін. Будуть з'являтися бульбашки - протикати їх виделкою.
6. От і все! Нічого складного, побачити, як, так що від душі рекомендую цей рецепт приготування листкового тіста на сковороді і бажаю удачі!