Лісіцкі в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі - чудові й корисні грибочки. Напевно, найпопулярнішим способом приготування цих грибів є гасіння їх в сметані. Пропоную вам свій варіант приготування, дуже смачно!
Приготуємо лисички в сметані в домашніх умовах. Відваріть лисички в киплячій підсоленій воді. Потім обсмажте гриби з цибулею 5-7 хвилин і додайте на сковороду сметану, змішану з борошном і зеленню. Перемішайте і тушкуйте до готовності, приблизно 10 хвилин. Подавайте на стіл з будь-яким гарніром, наприклад, молодою картоплею. Хай щастить!
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 250 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком
Лисички ретельно перебираємо і промиваємо під холодною водою.
Великі гриби краще розрізати на кілька частин. Опускаємо лисички в підсолену, киплячу воду і відварюємо їх до готовності, приблизно 20 хвилин.
Зварені гриби відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва вода. Потім обсмажуємо гриби з подрібненою цибулею на олії. roza_ker 5-7 хвилин.
З'єднуємо борошно зі сметаною і подрібненою зеленню.
Перемішуємо. Можна додати ще спецій за смаком.
Додаємо сметанним суміш на сковороду. Перемішуємо і тушкуємо все разом під кришкою 10 хвилин. Гасити краще на повільному вогні.
На гарнір можна зварити молоду картоплю. Смачного!