Рецепт Лісіцкі в вершках фото

Лісіцкі в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Молочні продукти , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Лісіцкі - чудові й корисні грибочки. Напевно, найпопулярнішим способом приготування цих грибів є гасіння їх в сметані. Пропоную вам свій варіант приготування, дуже смачно!

Опис приготування:

Приготуємо лисички в сметані в домашніх умовах. Відваріть лисички в киплячій підсоленій воді. Потім обсмажте гриби з цибулею 5-7 хвилин і додайте на сковороду сметану, змішану з борошном і зеленню. Перемішайте і тушкуйте до готовності, приблизно 10 хвилин. Подавайте на стіл з будь-яким гарніром, наприклад, молодою картоплею. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Крем - 250 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 1 За смаком
лісіцкі в вершках - фото крок 1
Лисички ретельно перебираємо і промиваємо під холодною водою.
лісіцкі в вершках - фото крок 2
Великі гриби краще розрізати на кілька частин. Опускаємо лисички в підсолену, киплячу воду і відварюємо їх до готовності, приблизно 20 хвилин.
лісіцкі в вершках - фото крок 3
Зварені гриби відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва вода. Потім обсмажуємо гриби з подрібненою цибулею на олії. roza_ker 5-7 хвилин.
лісіцкі в вершках - фото крок 4
З'єднуємо борошно зі сметаною і подрібненою зеленню.
лісіцкі в вершках - фото крок 5
Перемішуємо. Можна додати ще спецій за смаком.
лісіцкі в вершках - фото крок 6
Додаємо сметанним суміш на сковороду. Перемішуємо і тушкуємо все разом під кришкою 10 хвилин. Гасити краще на повільному вогні.
лісіцкі в вершках - фото крок 7
На гарнір можна зварити молоду картоплю. Смачного!

Схожі рецепти