Лимонний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами унікальним рецептом приготування лимонного пудингу! Я раніше робила лимонні пироги, вони виходили смачними, але не настільки! Загалом, всім фанатам цитрусових рекомендую!
Цей десерт мене просто-таки підкорив свого часу! Виходить просто неймовірно ніжним, і я думаю, вам він теж дуже сподобається! так що ось вам мій рецепт приготування лимонного пудингу, - приготуйте, щоб переконається, що смачніше і ніжніше десерту ви вже давно не їли! А вже аромат який стоятиме… словом, розповім, як зробити лимонний пудинг, сподіваюся, ви цей рецепт собі на заметочку візьмете! Бажаю удачі!
- Молоко - 3-4 склянок
- Лимонний сік - 0.3 склянки
- Борошно - 0.5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Змішаємо все сухі інгредієнти до однорідності.
2. Лимон (або лимони) моєму, очищаємо, видавлюємо потрібне нам кількості соку. Цедру подрібнюємо.
3. Жовтки яєць збиваємо разом з вершковим маслом. Білки поки що відкладемо в сторону.
4. Тепер до жовтків додамо лимонний сік, цедру, молоко. Чи не припиняємо збивати.
5. Поступово всипаємо борошно. Ретельно перемішуємо, щоб не було грудок.
6. Білки збиваємо в міцну піну, і акуратно домішали до нашої желтковой суміші. Переливаємо в формочки і - в духовку на 30-40 хвилин! Тепература запікання - 180 градусів.
7. При подачі посипаємо цукровою пудрою. Смачного!